2000 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
2000

Ers Saibot

Femtopat
Katılım
19 Eylül 2025
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı ve monitörümü yenileyeceğim,arada kasamı da yenilemek istiyorum. Aktif kullandığım kasanın vidaları kayboldu RGB si tek renk de kaldı. Beyaz bir kasa istiyorum. Akvaryum kasalar çok pahalı fakat mini bile olsa akvaryum kasa istiyorum. Anakartım ASUS Prime H610M-K D4 ARGB. Bütçe olarak da 2K'nın üstüne çıkmam pek mümkün değil. 2K altında bir kasa olursa ekstra fan ilave edebilirim.
 

Hocam akvaryum olmasa bile tasarımı iyi olsun yeterli. Zoko markası çok önüme çıkıyor bu kasada tasarım olarak güzel duruyor. Bu kasayı alırsam bin lira bandında kule tipi soğutucu bulabilir miyim maksat görünüşün güzelleşmesi.
 

Hocam arkadaşın üstteki attığı kasayı alıp aradaki farkla kule tipi soğutma almak mantıklı mı sizce?
 
İleriye dönük attığım kasa daha iyi olur. Tek farkı biraz daha büyük ve hava akışı daha iyi. İşlemciniz nedir?

i5 12400F. Kule tipi soğutma sorma sebebim görünüşün güzelleşmesi aslında. Attığınız modelde güzel fakat yakın zamanda ekran kartı alacağım için 1000 lira fark bile önemli benim için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı