LGS matematik neti nasıl artırılır?

Soru çöz bir de hangi denemelerde bu yanlışları yapıyorsun. Bende LGS'ye hazırlanıyorum. Tavsiye olarak kerimhocanın kazanım testleri sonra Fenomen 8A sonra biraz kolay alıştırma çöz 300 soru falan sonra MEB örnek sorular sonra Fenomen 8B sonra LGS çıkmış sorular diye gidebilirsin. Kaynak örnek olarak verdim. Bu şekilde çalışarak ortalama 17-20 net yapıyorum.
 
LGS'de deneme netlerim;
  • Türkçe 18/19 net
  • Mat 14/13 net
  • Fen 18 net
Matematiği nasıl daha iyi yapabilirim?
1759610322401.png
bu kitaptan çözebilirsin(öneri)yanlış yaptığın yerleriöğren ben en son bundan çözmüştüm 20 0 yapmıştım aklına takılan soru varsa sorabilirsin 3 sene önce1.63 dilim yapmıştım
 
OBP iyiyse LGS çalışmanı tavsiye etmem çünkü LGS çalışanların sonu hep aynı bitiyor.

Anlamadım sonu hep aynı bitiyor demenizi. Şu an denemede de genellikle 420-440 arası aliyorum zaten matematiğim yüksek olsa 470 gibi bir puan alıyorum ve gayet güzel okullar var o seviyede.
 
Anlamadım sonu hep aynı bitiyor demenizi. Şu an denemede de genellikle 420-440 arası aliyorum zaten matematiğim yüksek olsa 470 gibi bir puan alıyorum ve gayet güzel okullar var o seviyede.

Hocam denemelerin LGS ile alakası yok inanın ki bu sene giren arkadaşlara sorabilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı