Dünyanın en kotu yapay zekası olduğunu düşünüyorum, çoğu konuya cevap vermiyor. Sizin fikriniz nedir?
Yapımı tamamlandıktan sonra hiç mi test etmediniz veya yayınlarken hiç utanmadınız mı diyorum.Dünyanın en kotu yapay zekası olduğunu düşünüyorum, çoğu konuya cevap vermiyor. Sizin fikriniz nedir?
Ama gerçekten aşırı kötü noktalama kurallarının içine ediyor, Türkçe kurallarını mahvediyor.Henüz test aşamasında olduğunu söyleyen bir AI için bu kadar aşırı olumsuz yorum görmek beni şaşırttı açıkçası. Evet, kötü olabilir ama adamlar siteye girmeden koca koca biz ChatGPT alternatifi ya da son kullanıcı için tasarlanan bir AI değiliz ve yapabildiklerimiz sınırlı diye.
Eki Görüntüle 2587182
Dünyanın en kotu yapay zekası olduğunu düşünüyorum, çoğu konuya cevap vermiyor. Sizin fikriniz nedir?
Keşke sadece Türkçe kurallarını mahvetse. Daha toplamayı bile yapamıyor. Test aşamasında olsa bile bazı temel şeyleri yapabiliyor olması gerekiyordu.Ama gerçekten aşırı kötü noktalama kurallarının içine ediyor,Türkçe kurallarını mahvediyor.
Yapımı tamamlanmadı ki. Test aşamasını da şu an gerçekleştiriyorlar işte.Yapımı tamamlandıktan sonra hiç mi test etmediniz veya yayınlarken hiç utanmadınız mı diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.