Ülkenin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

1761762967687.png
 
Ülkenin hazinesinde bir sorun yok GDP'miz gayet yüksek, asıl sorun Enflasyon ve TRY'nin degersizleşmesi. Hapishanelere bakacak paramız oldukça bol.
 
Vallahi dostum ülkenin gdp veya ülke hazinesi konusunda bir sıkıntısı yok. İşsizlik, enflasyon vs. sorun.

Gdp ye geri gönderilen ürünleride dahil ediyorlar enflasyonu doğuran şeylerden biriside bu işsizlik ise iş beğenmeme vs. değil verilen maaşla geçinememe sorunu bu sebepten ötürü çoğu kişinin sağlık güvencesi yok ayrıca işssiz olarak geçen çoğu insan mevsimlik işçi. Onlara da sağlık güvencesi vermiyorlar verenler ise çok nadir.
 
Babam Almanya'da ben de gidebileceğim an gideceğim burası yaşanacak bir yer değil. Dünyanın foseptik çukuru. Hiçbir şey olması gerektiği gibi değil.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı