Umutsuzdu Umutlar
Centipat
- Katılım
- 1 Ekim 2024
- Mesajlar
- 380
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Yarar dostum stokları biten ürünler var ama o dediklerim alınır merka etme .İlk geldiğinde kulaklığı 1399tl almıştım kullanıyorum memnunum. Klavye ihtiyacım var genelde oyun oynayan biriyim, oyun için uygun mudur bu klavye @Mursel55 hocam bir de geçen gün 2 tane dövüş oyunu aldım gamepad ihtiyacım var attığın linkteki işe yarar mı?
Kargodan dolayı olabilir hocam.Aşırı yumuşak da değildir umarım.
K1 klavye 1 günde geldi. Beklediğimden çok daha iyi. Ben iş için kullanacağım ama oyun için de tereddütsüz öneririm. İnsanın bu fiyata 2-3 tane alıp stok yapası geliyor.
Sadece kutu biraz yıpranmıştı iade edilen ürünü almış olmamız muhtemel.
Mause pad kaynaklı olabilir mi ?Ya ben machenike M7 Pro Dual mouse aldım abi mouse hiç kaymıyor bu skatez nasıl ayarlayabilirim?
Mouse pad kaynaklı olabilir mi?
Ürün kaynaklı olabilir hocam yoksa kullanan arkadaşlar illaki vardır .Hem mouse pad hem masada denedim sürtünme katsayısı çok yüksek.
Mevcutta Rival 3 var kayma konusunda aralarında dağlar var.
Bana gelen üründe mi yoksa genel mi bilmiyorum.
Nette araştırdım biraz pek anlamam bulamadım skatez.
Yani aldım ama kullanamıyorum şu anda. (Film dizi izlerken fln kullanıyorum bazen, oyunda kullanılabilecek seviyede değil kayması)
Evet kullanıyorum hala bir sorun yok şuan için.K1 klavyesi gerçekten kaliteli
Eski konulardır hocam onlar.Arkadaşlar başka sitelerde gümrükte kaldığı için 15 günde geldi ve bana 4'lü hub hediye ettiler diyenler var. Yurt dışından mı geliyor ürünler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.