Şimdi bu sistem diğer bileşenler ile komple sıfır 75k tutuyor. Sizce alınır mı? Yoksa 16 GB yeter; ekran kartını yükselt ya da işlemcini yükselt mi dersiniz? 32 GB RAM ile 16 GB RAM arası 12K.
Şimdi bu sistem diğer bileşenler ile komple sıfır 75k tutuyor. Sizce alınır mı? Yoksa 16 GB yeter; ekran kartını yükselt ya da işlemcini yükselt mi dersiniz? 32 GB RAM ile 16 GB RAM arası 12K.
Fiyat inanılmaz kazık. Sistemin içine ne koydunuz ki? Maksimum bütçeniz nedir?Şimdi bu sistem diğer bileşenler ile komple sıfır 75k tutuyor. Sizce alınır mı? Yoksa 16 GB yeter; ekran kartını yükselt ya da işlemcini yükselt mi dersiniz? 32 GB RAM ile 16 GB RAM arası 12K.
Fiyat inanılmaz kazık. Sistemin içine ne koydunuz ki? Maksimum bütçeniz nedir?
R5 7500F.
BIOSTAR B650M X3D Pro+
Patriot Viper Venom 16 GB.
SN7100 1TB.
PowerColor RX 9070 XT reaper.
Raijintek cratos Lite.
Dark Guardian Pro.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
72.500TL ediyor.
Macro ayarlamistim fiyatlar degismis olabilir yine gözden geçirin. PSU GP800a yapılıp daha uyguna getirilebilir.
Normal fiyatı nedir?Kısıtlama almışım hocam yazamadım kusruma bakmayın.
Corsair MP600 Pro.
MSI MAG A750GL.
ASUS Prime B650M-R.
MSI MAG CoreLiquid a13.
XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz CL30.
Sapphire RX 9060 XT Pulse.
AMD Ryzen 5 7500F.
MSI MAG pano M100R pz.
Hocam sistem bu. Normalde RAM'in fiyatı 16 GB teki 12.000TL ama ben 32 GB RAM takmak istediğimden dolayı fiyat bu kadar yüksek oluyor. Maksimum bütçem 75-70k civarı.
Kasa hazır hocam zaten ben sadece RAM'i düşürüp ekran kartını ya da işlemciyi yükseltme derdindeyim.
Normal fiyatı nedir?
75k hocam.
Sistem normal 75k ise zaten alınmaz. Hazır alacaksan indirim bekle veya attığım gibi toplama yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.