Hamster Beslemek İster Miydiniz?

Hamster beslemek ister misiniz?

  • Evet.

    Oy: 11 40,7%
  • Hayır.

    Oy: 16 59,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    27

airboss

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2017
Mesajlar
719
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisi
Profil Kapağı
1522830363
Su anda bir hayvan besleyecek olsaniz, o hayvan hamster olur muydu?

Zaten bir hayvan besliyorum diyecek olan olursa, ikinci bir hayvan beslemis olacaksiniz.
maxresdefault.jpg
 
Önceden besledim hamster. Çok çabuk alınıp sinirlenebiliyorlar 😂 Bakımı zor değil ama evde kaçırırsanız yakalamanız zor olabilir, benim ki kaçmıyordu bir tek uyumaya giriyordu kafese.
 
Sanırım zor olur ufak tefek ve şuan ailemle yaşadığım için ailemin bunu olumlu karşılayacağını zannetmiyorum. Tek kalsam beslermiydim, sanmam :)
 
Biz öğrenci evinde beslemiştik. Üç sene bizimle beraber oldu daha sonra bir sabah kalktığımda ayakları tavana bakıyordu, ölmüştü. Üzülmedim desem yalan olur... Bakımı zordur, kafesini sürekli temiz tutmalısınız iğrenç kokarlar. Biz genelde evin içinde serbet bıraktığımız için bize bolca hediye bırakıyordu her yere koyverir bunlar. Yemek sıkıntısı olmaz pilav, çorba, yumurta, top kek, bira, rakı ne bulursa onu yer ve içer. Dönerli oyuncakları oluyor bunların gün boyu o tekerde döner dururlar. Yani bir ayar verilse, evin elektrik ihtiyacını karşılarlar o derece... :) Bir de aşılarını yaptırmak gerekir. Sevimli canlılardır ayrı, şimdi besler miyim, sanmıyorum...
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı