Rocket League ile Günlük Kanser Dozu

Şimdi Inferno mapından attı takım beni. Oynamayı bilmiyorlar sonra Türk olduğumu farkedince hemen attılar :D Kanser oluyorum ya hilecilerle karşılaşıyoruz ya da kolsuz Türk düşmanlarıyla. Genelde Rusya veya Amerika'lıyım diyorum. Hele takımda Türk varsa hiç türkçe konuşmam, durmadan ana bacı sövüyorlar. Agency, Office ve Mirage maplarında hilecilere karşı oynamak çok sinir bozucu.
 
Ben şuraya reklamımı bırakıp gideyim :D
Oynamak isteyen olursa maksimum gördüğüm lig Plat3. Şu an 3v3te Plat3, 2v2de Gold3üm. PM'den ulaşırsınız. Ama bu aralar leşim.
 
Agency, Office ve Mirage maplarında hilecilere karşı oynamak çok sinir bozucu.
Gerçekten o mapleri sırf hilecilerden korktuğum için girmiyorum. Online oyunlarda genelde iyi anlaşmaya çalışıyorum. Önceki Ramazan'da Polonya 1v1 sunucusuna girmiştim. Kebabı sevdiklerini denemek istediklerini söylemişler bende "Türkiye'ye gelin ismarlıyayım." demiştim. Bazıları gerçekten güzel oluyor.
 
Avrupa sunucusu 12 yaşında, Minecraft oynamaktan sıkılmış
Yaşım 17 ve MC oynamaktan ben de sıkıldım artık kanser olduğu için.
Sırf bilgisayarım çöp olduğu için başka oyun bulamadığım için oynuyorum ve sinir krizi geçiriyorum her defasında.
13 yaşımdan beri ne kadar sinir krizi geçirdiysem (Belki sinir hastası olmuşumdur, kim bilir?) hep bu oyun ve kitle yüzünden.
Bir şey sormak istiyorum Rocket League'de sinir krizi geçirir miyim?
 
Oyunda 400 saatim var ve arkadaşın dediklerinin %90'ına katılıyorum Avrupa sunucularına giremeyin ! oynamayı bilmeyip "abi çok iyi oynuyorsun ekleyeyim senide bana da öğret abi lütfen" tarzı mesajlar almaktan bıkıp diğer serverlara geçtim. Ama ben kebap,Vodka falan hatırladığım kadarıyla rast gelmedim. Bu arada oynamaya yeni başlayanlara önerim gamepad ile oynayın. Ben 300. saatten sonra gamepad bağladım rank falan düştü ama freestyle daha kolay olmaya başladı ama bir süre sonra arkadaşım olmadığı için bıraktım. Arada bir giriyorum ama
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı