I5 8500 ve GTX 1050 Ti hazır sistem alınır mı?

Alınmaz, büyük ihtimal anakart, bellek ve güç kaynağı çok giriş seviyesi bir model zaten anakartın 2 bellek yuvası var. @Pantheon size müsait olduğunda bu bütçeye çok daha iyi bir sistem toplayabilir.
 
Bütçeni tam olarak belirtir misin? 4000 TL olarak varsayarak bunu öneriyorum;

123.png
 
Son düzenleme:
Benim önerdiğim anakart ile senin istediğin anakart arasında 30$'dan daha fazla fark var, onu almak yerine kendin daha fazlasını steam'e atabilirsin zaten. Neden ki bu ısrar. :LOL: Ayırca uyumsuzlar.
 
Eki Görüntüle 308375

Yukarıdaki sistemde anakart büyük ihtimalle H310 chipsetlidir. Neden büyük ihtimalle? Çünkü adamlar içine ne eklediğini yazma zahmetinde bulunmamış bile. Nasıl güveneceksin ki buna, ekran kartının markası belli değil, ITX bir model bile çıkabilir.

Dostum bu 8. nesil desteklemiyor.

MSI promotion with Steam Burdaki 30$lık olanlardan hangisi destekler?
 
Benim önerdiğim anakart ile senin istediğin anakart arasında 30$'dan daha fazla fark var, onu almak yerine kendin daha fazlasını steam'e atabilirsin zaten. Neden ki bu ısrar. [emoji38] Ayırca uyumsuzlar.
Evt farkettim ama steam kod alabilsem zaten alırdım şu ana kadarki paramla ödül olduğu için aslında :D biraz ödül düşkünüyüm
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı