Sosyalde ilk mesajınız

TéQ10

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2017
Mesajlar
1.535
Çözümler
5
Sosyalde ilk mesajınız veya konunuz nedir? Büyük ihtimalle ceza almışsınızdır aldıysanız ilk cezanız nedir? Benim ilk konum Korsan GTA V'de 0xc000007b hatasının çözümünü arıyordum (konudaki moderatörlere oyunun korsan olduğunu söylemeyi unuttuğum için özür diliyorum). Bu soruyu bir sürü forumda sormuştum ama cevap alamamıştım.

Sıra Technopat Sosyal'e gelmişti olabildiğince yazım kurallarına uymaya çalışmıştım ama yine de ceza yemiştim. Hatta birkaç hafta boyunca açtığım çoğu konu da aynı sebeple ceza yemişti. :D

Aslında bu kadar erken cevap vermelerini beklememiştim çünkü diğer forumlarda birkaç gün sonra anca cevap veriyorlardı ve kesin çözüm olmuyordu hatta moderatörleri bile konulara bakmıyordu.
Aslında şimdi iyi ki Technopat Sosyal'e katılmışım diyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk mesajımı hatırlamıyorum ama katıldığım en iyi forumdur kendisi. İlk mesajlarım da sürekli ceza yediğimi çok iyi hatırlıyorum ama :D Şu anda bordo Technopatlı olarak ilerlemekteyim 2 aydır ceza hiç yemedim.
 
(0x0000005, 0x989bbd01, 0x8d79ca4c) Mavi ekran
Şu konudaki mavi ekran hatamı belirtmek için açmıştım hesabı. Tabi ki de yazım hatası vardı ve ceza da yemiştim galiba. İyi ki de açmışım ama o konuyu. Onun sayesine 2014'ten beri buradayım.
İlk mesajımı hatırlamıyorum ama katıldığım en iyi forumdur kendisi. İlk mesajlarım da sürekli ceza yediğimi çok iyi hatırlıyorum ama :D Şu anda bordo Technopatlı olarak ilerlemekteyim 2 aydır ceza hiç yemedim.
O Windows 7'yi güncelleyin Recep Baltaş görmeden :)
 
Tüm harfleri kalın yazdım. Diğer forumumdan kalma bir alışkanlık. Sosyal'e girdiğimden beri başka forumlara girmiyorum.
 
İlk açtığım konu da çok fazla yazım yanlışı var.
ECS G41T-M6 Sisteme 4 GB RAM Alınır mı?

@BlessMe Mercy Konuları bul yanındaki ok işaretine tıklayarak istediğin veriye ulaşabilirsin. İlk açtığın konu ya da mesaj son sayfalarda gözükür.
Screenshot.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı