Aynı sorun bende de mevcut R4 ekran kartını devre dışı bıraktım ama oyunlara giremedim. R5 M320 ekran kartım hiçbir oyunda geçiş yapmıyor ayrıca AMD A6 7310 işlemci ile R4 ekran kartında darboğaz sorunu da mevcut işlemci %50 kullanılırken ekran kartı %38 civarında kullanılıyor. Ne önerirsiniz. Sorunuma hiçbir şekilde çözüm bulamadım.Aygıt Yöneticisi --> Görüntü Bağdaştırıcıları --> Intel'i devre dışı bırakın.
Laptoplar'da olmaz o. Kendisi geçer. Geçmezse AMD Catalsty ayarlarından yüksek performansa al.Aynı sorun bende de mevcut R4 ekran kartını devre dışı bıraktım ama oyunlara giremedim. R5 M320 ekran kartım hiçbir oyunda geçiş yapmıyor ayrıca AMD A6 7310 işlemci ile R4 ekran kartında darboğaz sorunu da mevcut işlemci %50 kullanılırken ekran kartı %38 civarında kullanılıyor. Ne önerirsiniz. Sorunuma hiçbir şekilde çözüm bulamadım.
Yüksek performanslı ile olmuyor her yolu denedim. Ayrıca laptoplar'da olmayan ne anlamadım?Laptoplar'da olmaz o. Kendisi geçer. Geçmezse AMD Catalsty ayarlarından yüksek performansa al.
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmak laptoplar da olmaz. Çünkü birbirlerine göre iş yapıyorlarYüksek performanslı ile olmuyor her yolu denedim. Ayrıca laptoplar'da olmayan ne anlamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.