Ed Sheeran - Shape of You şarkısını söyledim

Aksanın iyileşse daha güzel olurmuş. Şarkının mixing çalışması amatör ama olsun sonuçta kulak tırmalamıyor. Amatör için güzel.
Diğer konularını gördüm ameliyat falan demişsin sesin gayet yeterli kalınlıkta daha kalın olursa farklı oktavlarda ses çıkaramazsın tizlere gidemezsin. Sesine laf edenler kafa bulmak için laf ediyordur.
Peki ses aralığım yüksek mi ve herkesin sahip olacağı bir ses aralığı mı? Yoksa çok nadir olmasa da genede çokta sık bulunmayan bir tür sesim mi var?

Ses aralığım (Göğüs sesi, Falsetto değil): E2 - A4 (Zorlayınca C5 ve D5'e kadar yüksek notalara çıkıyorum)

Falsetto ile en fazla G5 veya bir kaç adım daha üstü.

Ayrıca Tenor müyüm? Yoksa Bariton mu? Umarım bariton değilimdir...
 
@NobodyAnymore
Dostum senin tabirince 'çöp' olan şey bence senin yorumun. Bir oyun yaparsın, eksilerini ve artılarını bilmek istersin, herhangi bir yerde paylaşırsın. Bunun ne sakıncası var, göz ardı et !
 
Öncelikle emeğine sağlık. Tam İngilizce bilmeden hızlı akan bir şarkı söylemek zordur. Kelimelere çok vuruyorsun ve bazı kelime telaffuzlarında hata var fakat o sorun değil. Genel anlamda akmıyor sanki ama çalışmaya devam, olacaktır zamanla ;)
 
Burada direk olarak beğenmedim demek çok saçma olur. Sen profesyonel bir sanatçı değilsin sonuçta ve jargon bilmiyorsun. Kendini sanata adayan insanların başladığı yerlere bakmadan bilmeden yorum yapılmaz. Şahsen beni rahatsız etmedi bu şarkının kendisini daha önce hiç arayıp dinlemedim, radyo veya mekanda çalarsa öyle dinlerim. Sevmediğim bir şarkı olmasına rağmen sonuna kadar dinledim, bu işten anlayan insanlar tarafından eleştirilmeden hep aynı yerde sayarsın. Bilene danış derim.
 
Yürümeyi bırak emeklemeyi bilmeden koşmaya çalışıyorsun. Kalp ağrısı çektim dinlerken, gözünü seveyim İngilizce şarkı söylemeden önce kursa falan git. FL Studio'nun değil "producer edition'ı" sahibi gelse şarkı çıkaramaz bu kayıttan. Ben çıkarmışım diye düşünme böyle dedim diye, öyle acayip efektler kullanmışsın ki Daft Punk "Get Lucky" nakaratına girecek sandım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı