White Bird
Decapat
- Katılım
- 4 Ağustos 2018
- Mesajlar
- 25
Buranın yaş kitlesi iyice düştü ben de gidebilirim burada herkes aşk acısı çeken ergenler oldu belki de en iyisi gitmektir.
Doğru karar. Hicbir şey geleceğinden önemli değil. Özellikle Turkiye'de.
Kendi isteğimle ayrıldım.Moderatör değil miydiniz siz?
Ben de foruma 5 dakika bakmak için giriyorum, yardıma ihtiyacı olanlara cevap olmak için, ama en az 1 saat sosyal de kalıyorum, bağımlılık yapıyor, güzel bir yer.
Hapis gibi bir hayat.Geleceğim için şimdiden bazı şeyleri bırakacağım. Tüm sosyal medyadan ayrıldım zaten. Facebook'u kapatmak için telefonu bekliyorum. Okul başladığında Steam'i de sileceğim. Discord'a telefondan bakarım, en kötü ihtimalle WhatsApp yoluyla konuşuruz. Lisenin kalanında zamanımı daha değerli kullanmak istiyorum. Özellikle foruma çok zaman ayırdığımı düşünüyorum.
Foruma ayıracağım zamanın yarısını da kitap okuyarak geçireceğim. Kendime büyük bir e-kitap arşivi oluşturdum, kütüphanedeki kitapların %90'ı tarih konulu olduğundan beni pek sarmıyorlar, okuyacak kitap bulamıyorum.
Aslında lise bahane... 10 dakika diyerek saatlerce gezdiğim oluyor forumda. Hem bundan kurtulacağım hem de artık bilgisayara fazla bakmayacağım için forumda kalmamın bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum. İnsanlara yardımcı olamadığım, kendime de fayda sağlamayan bir yerde zaman harcamamın bir anlamı yok.
Geçen ay Gear VR kazanan arkadaşlardan birisi ödülü reddettiği için bana verilmek istenmişti. Adresimi verdim ama 1 aydır bir gelişme olmadı. Mümkünse gerçek sahibinin ödülü almasını istiyorum. Almak istemiyorsa da benden sonra gelen arkadaşa gönderebilirsiniz. Sık sık sanal gerçeklik gözlüğü kullanacak birisi de değilim zaten.
Eki Görüntüle 325867
@Recep Baltaş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.