Arda Korludağ
Kilopat
Sinerji'den topladım, sizce nasıl?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden?H310 anakart alıyorsanız, işlemciyi i5 8400 yapmanızı öneririm. i3 8350K'nın bir mantığı kalmıyor bu anakartta.
K ibaresi olan intel işlemcilerde çarpan kilidi açık olur ve OC dediğimiz hız aşırtmaya imkan sunarlar seçtiğiniz anakartla bunu yapamayacağınız için K ibareli işlemci almanıza gerek yoktur 8. Nesil için Z370 serisi bir anakart almanız gerekiyor.Neden?
Seçtiğiniz kasanın havalandırması çok iyi değil ayrıca intel stok fanı ile gelecek o işlemci için sıvı soğutucu çok fazla kaçar oradan kıstığınız para ile çok daha iyi bir kasa alabilirsiniz.Arkadaşlar istekleriniz üzerine bazı değişiklikler yaptım. Sizce artık olur mu? Ekran kartı kasaya sığarmı bilmiyorum ve 500W yeterlimi bu sistem için?Eki Görüntüle 327520
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.