GT 620M Uyumlu grafik donanımı bulamadı hatası

spacejax

Kilopat
Katılım
13 Eylül 2018
Mesajlar
20
Çözümler
1
Format attım düzelmedi eski sürüm indirdim yine düzelmedi. Netten biraz araştırdım ddu ve cmd kodu ile (bcdedit /set pciexpress forcedisable) denedim yine olmadı. Bazen yükleniyor fakat 1-2 saat sonra oyun oynarken mavi ekran alıyorum. Hata kodunu unuttum bilgisayarı kapatıp açtığımda driver kayboluyor aygıt yöneticisinden de göremiyorum.

Ekran kartım: GT 620M

Bazen şans eseri yükleniyor ama bir kaç saat sonra ekran kitlenip mavi ekran veriyor ve driver siliniyor, aynı şekilde aygıt yöneticisinde de gözükmüyor.
 
Ben de GT 630 kullanıyorum. NVIDIA Fermi mimarisine 396. sürüm ile desteği kesti. Şu anda en güncel 391.35 sürümünü kullanabilirsin.
391.35 indirme linki
Desteğin sona erdiğini bildiren 10. sayfanın en başında "Discontinued Support" başlığı altında.
 
Hocam indirdim uyumlu grafik donanımı bulunamadı hatası alıyorum. Ya da şans eseri yüklediğim de 30-40 dakika sonra mavi ekran alıyorum. Bilgisayarı tekrar açtığımda ekran kartım yokmuş gibi görmüyor.
 
PC'yi güvenli modda başlatıp "Display Driver Uninstaller (DDU)" ile kurulum artıklarını vs temizleyip 391.35 sürümünü tekrar kurmaya çalışın. olmadı daha eski bir sürüm kullanın. Benimki casper sistem ama sistem sistemdir sonuçta. Ayrıca ekran kartının donanım kimliğini vermeniz faydalı olabilir.
 
PC'yi güvenli modda başlatıp "Display Driver Uninstaller (DDU)" ile kurulum artıklarını vs temizleyip 391.35 sürümünü tekrar kurmaya çalışın. Olmadı daha eski bir sürüm kullanın. Benimki Casper sistem ama sistem sistemdir sonuçta. Ayrıca ekran kartının donanım kimliğini vermeniz faydalı olabilir.

Hocam anlattığınız her şeyi zaten yaptım ilk başta yazdığım gibi.

İlk olarak Casper sistem değilse Temiz Win 10 formatı atıp imzamdan AIDA64 sonucunu paylaşın.

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim linki atayım Report
Umarım çözeriz.
 
Yazıyı okumadan cevap yazmayın. Temiz format atın demişim sonra vereceksiniz demişim.
13.09.2018 tarihinde programlar yüklenmeye başlamış format atmamışsınız.

Hocam format yeni atılmıştı siz yazmadan 1-2 gün önce hatta ondan sonra sıfırlama işlemi de yaptım o yüzden gerek duymadım.
Benim sorunum ekran kartımda arıza mı var yoksa yazılımsal bir problem mi onu algılamak istiyorum.
Format konusuna tekrar gelirsek 1-2 gündür bilgisayara atmadığım restart kalmadı. DDU ile sil yüklemeyi dene sil yüklemeyi dene vs. Yaşadığım stresi kelimelerle anlatamıyorum öyle söyleyim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı