- Katılım
- 7 Aralık 2013
- Mesajlar
- 3.247
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 6
İşlemci kullanımı yüksektir muhtemelen. Oyun içi değer lazım.
Şu anda oyuna girme imkanım yok. Yarın girebilirsem değerleri atarım. Bir yanda Discord, Wallpaper Engine gibi programlar çalışıyor. Bunları kapatsam düzelir belki. Çözünürlük düşünce işlemciye biniyor yük değil mi?İşlemci kullanımı yüksektir muhtemelen. Oyun içi değer lazım.
Aynen öyle. O dediğin programlar RAM üzerine yük bindiriyor diye düşünüyorum ama benim eski bilgisayarda aynı durumdaydı. 1280x960 oynayamıyordum işlemci %100 oluyordu.Şu anda oyuna girme imkanım yok. Yarın girebilirsem değerleri atarım. Bir yanda Discord, Wallpaper Engine gibi programlar çalışıyor. Bunları kapatsam düzelir belki. Çözünürlük düşünce işlemciye biniyor yük değil mi?
Bu durumu sadece CS:GO'da alıyorum. PUBG'de orta ayarlarda 1080p'de 70-80 FPS alırken CS:GO gibi bir oyunda bu değerleri görmek biraz can sıkıcı doğrusu. Üstelik bu birden oldu. 1024x768'de daha bu sabah 120-130 alırken akşam bu durumu yaşadım.İş tam verimle alakası yok, çözümü bilmiyorum ama ayarları yükseltmek ve çözünürlük arttırmak sorununuzu çözmeyecek.
Driverler tam olarak kurulu mu ?
CS:GO dosyalarını doğrulayınız.
1050Ti ile en düşük veya en yüksek, çözünürlük farketmeksizin CS:GO'da bir kere 70 FPS'den aşağı inmeniz, hatta 50 FPS almanız saçmalık.
İşlemcinizde yeterli olmasına rağmen oldukça düşük FPS alıyorsunuz.
Dediğim gibi, verimle alakalı değil. Fakat MSI Afterburner ile oyun içi bir fotoğraf paylaşırsanız oldukça iyi olur.
Bilgisiz olduğunuzda şuradan belli. 60 Hz olsa bile 170 FPS altına inmemen gerek diyorsun. Biraz araştırmalısın bence. Ayrıca akıcılık dediğin şey kişiden kişiye değişen bir durum herhalde altında son model bir sistem olduğu için oyunlarda 170 FPS'ten altını kabul etmiyorsun.Cevaplara baktımda resmen komedi. Birisi demiş 60 FPS ye sabitleyin birisi demiş monitorunuz 1080p olduğu için arkadaş hangi fps oyununda sen 60 fps sabitleyin diye yazı gördün ? CS:GO da bırak 60 FPS yi 100 FPS de oynanmaz. eğer o oyunda akıcılık istiyorsan 170 fpsnin altına inmemen lazım 60 hz olsa bile.
2 tanemi ekran kartı var ?, Oyun oynarken tabikide arkada program çalıştırmamak gerekir.Yaptığım optimizasyonla ve arkaplanda çalışan Wallpaper Engine ve Spotify gibi programları kapatmamla resimdeki sonucu aldım. Yardım eden herkese teşekkürler. Sanırım bu uygulamalar işlemciyi yorduğu için böyle bir sonuçla karşılaştım.Eki Görüntüle 340318
Gerekli olanlar var ama (Discord gibi).2 tanemi ekran kartı var ?, Oyun oynarken tabikide arkada program çalıştırmamak gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.