LOTR serisi oyun önerisi

Valla hocam bilgilik bişey yok. Karşılarında LOTR gibi dünyanın en iyi fantastik kurgusu var ve yapmaları gereken sadece oyun bunu bile yapamıyorlar. LOTR oyunları ne yazık ki doğru dürüst yok. Online oyununa bari el atın bee.
 
Shadow of Mordor ve Türkçe modu ile birlikte keyifli oluyor. Özellikle nemesis modu ile Türkçe diyaloglar bir araya gelince oyun son derece keyifli oluyor.

Bunun dışında strateji seviyorsan The Lord of The Rings, The Battle For Middle-Earth (1-2) çok keyifli oyunlardır.

Sistemin yeterliyse Shadow of War güncel ve en iyi grafikli Yüzüklerin Efendisi oyunudur. Shadow of Mordor'a göre nemesis sistemi gelişmiştir ve harita çeşitliliği artmıştır.
 
Bu dünyaya Battle of Middle Earth 2 diye bir oyun geldi:) Efsaneydi bence hala hayranımdır. Gecelere kadar oynadığımızı bilirim. Ama maalesef güncel işletim sistemine desteği yok galiba.

!!e!VDIQBGM~$(KGrHqJ,!jIE0HI2lV(UBNP4BB6Jyg~~_1.JPG
 
Maalesef ki güncel işletim sistemine desteği yok dediğiniz gibi, herhangi bir şekilde orjinal keyini de bulamadım ama dediğini gibi bu dünyadan BFME 2 geçti ve gitti yani. Ahh lise yıllarım ahh. :D
 
Bir oyun vardı, iki kişilik aynı bilgisayardan oynadığım RPG lotr oyunu onu bulan var mı? baktım ki strateji oyunu önermişsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı