Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 Ti sistem ile yayın yapılır mı?

Ahmet19725

Decapat
Katılım
23 Ocak 2019
Mesajlar
17
Arkadaşlar 4000 TL bütçem var ama kafam karışık ben AMD işlemcili ve MSI ekran kartlı bir PC toplayamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben size bu sistemi bir harddisk ekleyerek almanızı tavsiye ederim. Diğer atılan ürüne göre daha kaliteli bir PSU ve kasa bulundurduğunu düşünüyorum.

Şuan Vatan Bilgisayarda bütün halinde satilmadigi için ürünleri en ucuz bulduğunuz güvenilir sitelerden almanizi tavsiye ederim.

Ayriyeten şuanda İtopyadaki fırsatı kaçırmamanizi tavsiye ederim seçili 3 oyundan 2 tanesini bedavaya veriyorlar ve bulduğum en ucuz RX 570 sanırım.
Sapphire Pulse RX570 OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kart | ITOPYA
(Öyle güzel ovdum ki kendimi parayla tutulmuş ürün satıcısı gibi hissettim, keşke öyle birşey olsaydi ama maalesef yok :confused:)

Bu arada ekran kartından yaptığımız kazançla işlemciyi yükseltebilirsiniz.

Bu arada ekran kartının Msi olmasini isteme nedeninizi merak ettim. Acaba neden böyle düşündünüz öğrenebilir miyim?
Size tavsiyem; marka takintinizin olmasın ve hele ki düşük bütçeli sistemlerde fiyat-performansa odaklanmaniz. Dış görünüşüne değil. Ürününüz markası Msi, Asus, Evga veya Sapphire olması cok bir sey degistirmeyecek. Ortalama 4-5 FPS ve 2-3 derece sıcaklık farki dışında bir getiri-götürüsü olmayacak. Bunun için markalarin isimlerine, logolarına, şekil-şükül olmalarina, led aydınlatmalı olmasına aldanmayın fiyati uygun olanina yönelin, paranız cebinizde kalsın.

İyi günler dilerim, saygılarımla... :kahve:
 
Son düzenleme:
• AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci
•MSI A320M PRO-VD PLUS AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz OC VGA DVI Anakart
•ADATA XPG SPECTIRIX D41 8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 CL16 RGB RED PC RAM
•MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
Bu PC ile PUBG yayını yapılır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz ne kadar önemliyse internetiniz de bir o kadar önemlidir. Upload değeriniz yayının drop yemesini, kalitesi vb. birçok etkeni belirler. Upload değerinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı