PC Yeniden Başlatılınca İnterneti Geliyor

Jafteron

Decapat
Katılım
24 Ocak 2019
Mesajlar
5
PC açıldığında internet sembolü üzerinde kırmızı bir çarpı oluyor ne yaparsam gelmiyor. Ancak yeniden başlatınca düzgünce açılıp internet geliyor. Format atmama rağmen düzelmedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Lenovo 3000 N200 Leptop Vardı Windows 10 Yükleyince Wİ-Fİ Çarpı Oluyordu Sağ Tıklayıp Sorun Gider Diyordum Her Açılışta Bir Süre Sonra Buna Gerek Kalmamıştı Çünkü Düzelmişti Artık Yeniden Başlatmak Yerine Onu Yap Her Zaman
 
Sistem üzerinde hız aşırtma vs. yaptıysanız, sistem stabiliteyi sağlayamamış ve sürücü bozulmuş olabilir. Varsa, O.C ayarlarınızı sıfırlayıp dener misiniz?
 
Hız aşırtma yapmadım. anakart intel dh61ww, İşlemci Intel core i5 3570k. Ram bir adet Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 (KVR1333D3N9/4G). Ekran kartım ise AMD radeon r7 200 series. Sorun gidericiyi açtığımda "Intel(R) 82579v Gigabit Network Connection bağdaştırıcısı sürücüyle veya donanımıyla ilgili sorunlar yaşıyor" uyarısını gördüm. internetten bu sürücüyü bulup win10 x64 için olanı indirip kurdum, kurulum sonrası sorun çözüldü fakat pc kapanıp açıldığında aynı sorunu ve aynı sorun mesajını tekrarlandı. Sanırım donanımsal bir problem olduğunu düşünmeye başladım ancak dikkatinizi çekerim sorun pc yeniden başladıktan sonra çözülüyor, ve mesaj ataıp bana yardım eden herkse çok teşekkür ederim bu foruma ilk gönderim ve bu kadar hızlı ve yardımcı olduğunuz için sağolun.
Kabloyu çıkartıp takınca da düzelmiyor
Adsız.png
 
Son düzenleme:
Denetim Masasına Girin Donanım Ve Sese Gelin Ordan Güç Seçeneklerine Tıklayın Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin Var(Solda)Ona Tıklayın Şu Anda Kullanılamayan Ayarları Değiştire Tıkla Hızlı Başlatmayı Aç Tikini Kaldır Değişiklikleri Kaydet'e Tıkla Sonra Kapat

Not: Çok Aşırı Yavaş Açılacaktır
 

Geri
Yukarı