Amazon ürünü kargolamıyor

smarst

Kilopat
Katılım
20 Ekim 2014
Mesajlar
1.385
Çözümler
7
Yer
Manisa
23 Kasım Black Friday indirimlerinde aldığım ürünüm siparişim üzerinden 12 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi. Canlı sohbet ile görüştüğümde ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylüyorlar. Tedarik süresinin bu kadar uzaması normal midir?
 
Bilgilerim doğru zaten ben alırken stokta birkaç tane vardı. Ben aldıktan sonra son kalan 1 tane yazıyordu. Niye tedarik beklediğimi anlayamadım.
 
Eğer yurt dışı tedariği ise daha da beklemeniz gerekebilir. Türkiye depolarından birinden gelecek ise birkaç gün içerisinde gönderilebilir. İptal ya da bekleme opsiyonu dışında şansınız yok.
 
0850 390 21 53 bu numarayı arayarak Amazon TR müşteri temsilcilerine ulaşmanı tavsiye ederim. Gayet ilgililer ve sorunlarına rahat cevap alabilirsin.
 
Son durum nedir? Ben de amazon.com dan laptop aldim 12 gun geçti halen yollanmadi? Her konuştuğum temsilici 1-2 gün içinde yollanir diye diye 12 gun gecti
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı