Apex Legends Akıcılık Sorunu

Tercüman98

Decapat
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
63
Arkadaşlar GTX 1060 ve i7 4790 sistemim var. Oyunda sabit 144 FPS alabiliyorum ancak V-Sync kapalıyken oyun aşırı kötü, sanki böyle takılıyor gibi ve mouse dönmüyor. V-Sync Adaptive yapınca düzeliyor ancak akıcılık bozuluyor ve input lag yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı?
 
Yeni oyunlar çıktığında GTX 1060'da böyle problemler yaşanıyor. Metro Exodus oyununda da 1050ti'den daha düşük performans aldığını söyleyen kullanıcılar vardı. Dediğiniz olay güncellemeler ile çözülür Nvidia popüler oyunlar konusunda ki sıkıntılarda hızlı adımlar atıyor. Belkide güncelleme gelmiştir bir kontrol edin.
 
GTX 1060 ve 75hz monitör ile vsync açık sabit ve akıcı şekilde oynayabiliyorum. 144hz yüksek olması sebebiyle böyle birşey yaşanıyor olabilir.
 
418.91 en son sürümü güncel mi bir bakınız. Apex Legends ile ilgili bazı sorunlar düzeltildi diye hatırlıyorum.
 
Borderless Window ayarında oynuyorsanız Fullscreen ayarını deneyin. Şahsen ikisi arasında aşırı akıcılık farkı yaşıyorum. Çift monitör olmasına rağmen ve oyun pasif durumdayken küçülse bile mecburen Fullscreen'de oynuyorum.
 
Arkadaşlar eski bilgisayarım gtx 1050 ve i5 4570 ile de denedim oyun takılmıyor ama aşırı rahatsız edici fpsi 60 a sabitliyorum ayarlardan o zamanda kötü sadece v-sync adaptive yaptığım zaman yine 60 a sabitliyor o zaman o akıcılığı hissediyorum ama input lag devreye giriyor.
 
Henüz optimizasyonu tam oturmadığı için bu tip sorunların oluşmasının doğal olduğunu düşünüyorum. Zamanla hepsi düzelecektir. Sorunlu olan Frostbite Engine ile yapılan bir oyun değil bu çünkü :) Respawn'ın kendi Engine'i üzerinden yapılmış olması lazım. (Source Engine, Call of Duty Engine'i)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı