Darbe Sonucu Mavi Ekran ve Uzun Süren Başlangıç Onarma

  • Konuyu başlatan T4b
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2B

T4b

Decapat
Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
65
CS:GO oynarken sinirlenip bilgisayara vurdum çok sert olmamak şartıyla. Sonra 5 dakika geçmeden PC mavi ekran verdi "Intel Undi..." gibi bir şey yazıyordu. Kapattım, tekrar açtım ve karşıma Başlangıç Onarma ve Normal olarak başlatma çıktı. Normal olarak ya da başlangıç onarmayı seçersem de başlangıç onarmaya geliyor. İyi hoş yapıyordu sonra onarımlar deneniyor disk hataları onarılıyor dedi. 3 saat oldu hala mavi şey gidiyor ve harddiskten ses geliyor ara sıra. Bu bilgisayarda ki 3. HDD bozuşum. Ne yapmam lazım? İçindekileri kaybetmemem şart. Beklesem düzelir mi? Birisi ben 8 saat bekledim ve düzeldi yazmış, kararsız kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10 Yıl kullandığım günümüzde 250TL zar zor eden bilgisayarımda bile hiçbir parça bozmamıştım. Nasıl HDD bozabiliyorsunuz acaba. Hocam burdaki arkadaşların bilgisayarın hangi tarafına hasar verdiğini anlamaları için daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
 
10 Yıldır kullandığım günümüzde 250TL zar zor eden bilgisayarımda bile hiçbir parça bozmamıştım. Nasıl HDD bozabiliyorsunuz acaba. Hocam burdaki arkadaşların bilgisayarın hangi tarafına hasar verdiğini anlamaları için daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
Darbeyi sağ alt tarafa attım ram tarafına geliyor. Bilgisayarın fanı eksik ve laptop ayrıca sanırım çok vuruyorum.
 
Benim tek hatam derecelide Akali oynarken kasaya tekme atmamdır. Anam odayı temizlerken PC'nin kasasından içeri süpürge tutmuştu ve PC aniden donmuştu. Laptoplarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum geçmiş olsun.
 
Hayır yani yardım edeceksen et etmeyeceksen yazma. İsterse 100 tane kırsın seni ne ilgilendirir? Arkadaş burda yardım istemiş.
Burası özgür bir forum değil mi? Benim canım öyle yazmak istedi. Sen arkadaşın avukatı mısın?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı