CS için Website oluşturmak

Serhat Öndeş

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2019
Mesajlar
1.421
Makaleler
2
Çözümler
5
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Amazon seller central Global, "sodej"
Arkadaşlar kendime özgü site açmayı planlıyorum lakin bir gram site hakkında bilgim mevcut değil.

Siteyi kullanım amacım CS 1.6 ve CSGO gibi oyunlarının haritalarını ve texturelerini yapıyor olmam. Gamebanana adlı sitede profilimde tüm haritalar ve textureler mevcut ama biri map isteidğinde moda göre İSTEDİĞİNDE tek map linki atıyorum.

Örnek aamodu için istiyor ama ilk sayfada bbmodu için maplar listeleniyor alacak olan müşteri niketim mapları bulmakta zorlanıyor bende her mod için ve her oyun için klasörlendirilmiş deyim artık o tarz bir site istiyorum, kafamdaki olayı resme döktüm:

anasayfa1.pngmapla1.png


Yukarıdaki örnek gibi olacak en Alta bulunan resimdeki gibi klasörlendirem olacak aynı şekil textureye gelincede alt alta gözükecek ve yönelecek. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Forum sistemi kurun derim.
Kaynaklar eklentisi ile birlikte Xenforo'yu alın, zaten her şeyi sizin için ayarlıyor.
Ürününüz satın alındığında müşteri bunu otomatik olarak indirebiliyor.
Ancak baştan söyleyeyim biraz maliyetli olur sizin için.
 
XenForo pahalı gelebilir, ücretsiz alternatiflerini deneyebilir (MyBB, SMF, phpBB3, fluxBB vs) veya ille de XenForo olacaksa nulled bulmalı ne kadar sağlıklı bilemem. Hazır blog yazılımı olabilir, Wordpress işinizi rahatlıkla görecektir ancak biraz yönetici paneline alışmanız gerekir, ancak her türlü isteğinizi karşılayacağına eminim. Kendi domaininiz varsa blogger kullanmayın zaten.
 
Önerileniz için teşekkürler. Fikirler güzel ama ben site olayının S ini bilene bilmiyorum ney nasıl nasıl yapılır bu bilgilere sahip değilim, Dediğiniz alternatif seçenekleri yarın kontrol edecem inşallah başarılı olurum.
 
Size XenForo önermişler ama sizin istediğiniz bir forum yazılımı olduğunu sanmıyorum. XenForo, örnek olarak şu an Technopat Sosyal'de kullanılan forum yazılımıdır. Sizin istediğiniz anlaşıldığı kadarıyla blog yazılımı. Ücretsiz ve açık kaynaklı olan php tabanlı WordPress yazılımını öneririm. Binlerce tema ve eklentisiyle tam olarak sizin istediğiniz şekilde bir site oluşturmanızı sağlar.

Ayrıca üst mesajlarda bir kişi de nulled kullanmanızı önermiş. Nulled, warez, korsan yazılımları kesinlikle önermiyoruz ve desteklemiyoruz. Orijinal yazılım kullanın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı