FX 8150, HD 7850 sistemde FPS düşüşleri

@samet67671 daha yeni de 60 derece de yakaladım alt tab yaptım aniden, 35 idi işlemci de, peki ben birde win8 64 bit kurup deneyeyim, ama bu bana donanımsal gibi geldi, kartın arızalı olma ihtimali var mıdır?

Ve de neden Win8 de ısrar ediyorsunuz hocam? i5 işlemcili 2 yaşındaki laptopumda win7 kullanıyordum özellikleri bunun yarısı bile değil ama bu oyunların hiç birinde problem yaşamıyordum.

Artık bu son çıkan ürünlerde Win7 performans vermiyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1.1 gelmiş geçmiş en hızlı, stabil, güvenli, güncel, en iyi işletim sistemidir. Oyunlar için en iyi işletim sistemi Windows 8' dir. Windows 8.1.1 64 Bit kurup öyle deneyin derim.
 
@samet67671 sağ olun hocam Win 8.1.1 kurup deneyeyim. Umarım problem çözülür. Cünkü gerçekten çok sinirlerim yıprandı, bu mevzuya, 1500 tl biriktirip topladığım sistem performans vermeyince üzüldüm bayağı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@samet67671 hocam iyi günler, Windows 8.1 e geçtim ama biraz düzelmeden sonra halen fps düşüşleri yaşıyorum. Eskisinden daha iyi ama gene de devam ediyor fps düşüşleri. Şimdi sorun nedir sizce?
donanım özelliklerimi yazsam uyumlu olup olmadıklarını söyleyebilir misiniz?
test ettiğim oyunlar ; crysis 3 (çok çok rahat kaldırması lazım ama en çok takılmayı bu oyunda yaşıyorum)
battlefield 4 (takılmalar oluyor hissediliyor ama o kadar da çok değil)
Payday 2 (bunda pek sıkıntı yaşamadım ama tekrar girip denerim)
COD Ghost (bunda da bol aksiyonlu sahnelerde kasma sorunu yaşıyorum)(oyun full aksiyon zaten)

Sistem parçalarım : Anakart: Asus M5A78L LE
İşlemci : AMD Fx8 8150 16mb cash bellek 32nm
ekran kartı : Ati Radeon Powercolor HD7850 PCS+ 2gb 256bit
Ram : Hi-level (1x) 8 gb 1333mhz soğutuculu
HDD : Seagate 500gb hdd
İşletim sistemi : Windows 8.1 pro
işlemci soğutucusu : Cooler master 412s
Güç Kaynağı : 600W Codegen
Kasa : Asus Vento (yan kapağı mecbur açtım işlemci soğutucusu sığmadı)
 
Aynı kartın Asus olan modeli bende var. Sadece BattleField 4 ' te ani fps düşüşü yaşıyorum. (Orjinal olmadığı için.) Başka bir sıkıntısı yok kartın.
 
Bu saydığım oyunlar crack'li hep, ama CS GO orijinal, ben CS GO da da yaşıyorum aynı problemi. Driverlarım güncel, win8.1 kullanıyorum. Sorun oyunda değil donanımsal ya da yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Win8.1 e geçtim sıkıntı devam ediyor driverlar da güncel öyleyse yazılımsal değil, donanımsal mı benim problemim, buna açıklık getirmeye çalışıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı