Forza Horizon 4 alınır mı?

Game Pass al bence. Forza Horizon 3'ten çok çabuk sıkılmıştım. Hikaye falan da yok. Yarışlar birbirinden alakasız, yarışıyorsun ve bitiyor. Bir heyecanı yok oyunun. Eski NFS oyunlarındaki gibi tat yok. Sadece arabaları ve grafikleri güzel işte. Yoksa çok ahım şahım bir oyun değil.
 
Forza Horizon serisi bir arcede yarış oyunu olup, bu denli gerçekçi araba sürme fizikleri ve grafiklere sahip olan tek yarış oyunu serisi olabilir. Fiyatını hak eden bir oyun, ancak aylarca klavye başında oynamaya çalışırsanız normal olarak sıkıyor. Eski NFS serilerinin yerini tutmamasının da bir sebebi bu. Eski yarış oyunları neredeyse tamamen klavyeye enterge bir şekilde çıkarken, günümüz yarış oyunları direksiyon sistemlerine uygun olarak yapılmaya çalışılıyor. Eğer bu işlere hevesli değilseniz, yani direksiyon setleri vs uğraşamam, oynayıp geçmek istiyorum diyorsanız, maksimum 1 aya sıkılırsınız. Bunu gözeterek bu oyunu almanızı tavsiye ederim. Oyunun standart versiyonuna sahibim, varsa sorularınızı cevaplayabilirim.
 
Ya bir daha olur indirim. Ben 3 aylık aldım. 3 ay sonra kim öle kim kala. Tirinti midir ne bi site zaten 100 liraya satıyordu olmadı öyle bir çözüme başvururuz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı