Dostum onu biliyorum. Kurarken uyumlu değil tarzı birşey yazıyor. BİOS dan denediğim zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor.64 Bit Windows kurmalısın.
Dostum onu biliyorum. Kurarken uyumlu değil tarzı birşey yazıyor. BİOS dan denediğim zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor.İşletim sistemini 64 Bit ile değiştirin.
Dostum onu biliyorum. Kurarken uyumlu değil tarzı birşey yazıyor. BİOS dan denediğim zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor.İşletim sisteminizi formatlayarak 64-bit yapın.
Evet sorun büyük ihtimal ile ondan kaynaklıdır.Dostum onu biliyorum. Kurarken uyumlu değil tarzı birşey yazıyor. BİOS dan denediğim zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor.
Dostum onu biliyorum. Kurarken uyumlu değil tarzı birşey yazıyor. BİOS dan denediğim zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor.
Dostum onu biliyorum. Kurarken uyumlu değil tarzı birşey yazıyor. BİOS dan denediğim zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor.
Anakartın üzerindeki sokette 2 adet kırık demir var. (İşlemcinin temas ettiği yer.) Sebebi bu olabilir mi?
Arkadaş 64bit işletim sistemi kuramıyormuş.Burdan indirip x64 bit işletim sistemini seçersen sorun ortadan kalkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.