Araç Kamerası Önerisi

Ruhadamaog

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2016
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar günaydın. Aracım için HD video kaydı yapan, görüntü kalitesi iyi, beni aldığıma pişman etmeyecek bir araç kamerası almak istiyorum. Fiyat limitim şu demeyeyim dandik bir şey olmasın. Bim benzeri birleşik mağazalara gelen Piranha 1325 ürününü gördüm ama çokta beğenmedim görüntü kalitesini. Önerilere açığım.
 
Hafıza kartı dolduğunda seçimine göre 1-3-5dk döngü ile en son ki kaydı silip yeni kaydı ekliyor, birde üzerinde kilit tuşu var ona basarsan eğer o kaydı kilitliyor ve sen silene kadar silmeden kayıt altında kalıyor.
 
Hocam aliexpresste iki model mevcut. A118c var birde A118c2 var. İlki 200 TL, diğeri 327 TL. Fark var mıdır anlayamadım. 200 olan işimi görür mü acaba?
 
Bende araç kamerası bakıyorum arkadaşlar, daha önce hiç böyle bir şey kullanmadım. Önerdiğiniz, ön ve arka kamerası(özellikle led ekrana yansıtma yapıp geri gelişlerde kameredan faydalanabileceğimiz) olan
HD veya FULL HD bir ürün var mı? Fiyat olarak bu dediklerime sahip olmak üzere en alt fiyattan itiberen olan ürünleri paylaşabilirsiniz.


Birde kafama takılan bazı sorunlar var:
1.HD kamere almak FULL HD kameraya göre daha avantajlı değil midir, sürekli hafıza ile uğraşma konusunda?

2.Kamerayı aldık diyelim gücü direk aküden alacak şekilde yaptırılabiliyor mu, nerede montajlatabiliriz?

@Ercan OZAN
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı