HDMI to VGA kablosu ile görüntü alma

Bendeki lcd ekran 32 inç simdi bu adaptörü alıp taktıgımda önerilen çözünürlük 1024 768 onda kullandıgım zamanda ekrana sıgmıyordu bende 1920 1080e aldım full hd olarak bulanık ekran oluyor bu seferde simdide 1366 768 de kullanıyorum
Görüntüyü ekran kartındanmı yoksa anakarttanmı alıyorsun?
 
Dostum, ekran kartında HDMI çıkışı var. Neden VGA'dan çıkış almaya çalışıyorsun ki ? Sağ elinle kafanın arkasından sol kulağını kaşımak gibi birşey. Direk HDMI kablosuyla neden bağlamıyorsun ?
 
Ben sana birşey söyleyeyim ilk basta yazdıgımı okudunmu ilk konuyu açarken hdmi kablosundan görüntü alabiliyorum ama masaüstünde yada internette gezinirken herhangi problem yok ama bir film acayım filmderde felan nasıl diyeyim gölgelenme yada ekran kayması artık meydana geliyor misal filmin karanlık sahnelerinde gölgelenme meydana geliyor istiyorsan fotograf atayım bakabilirsin
 
Fotoğraf atmana gerek yok, HDMI VGA'dan daha kalitelidir. HDMI görüntüyü düzgün vermiyorsa VGA hiç veremez. İmkanın varsa başka bir ekran kartıyla dene. Ya da onboard ekran kartın varsa onunla bir dene. Sonuç aynıysa monitöründe bir problem vardır. " Ghost Screen " sorunu gibi görünüyor. İnternette aratırsan aynı sorun olup olmadığını anlayabilirsin.
 
IMG_20190421_020411.jpg

Fotograf atmak istedim sorun bu
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı