The Witcher 3 Wild Hunt İçin Diğer Oyunlar Oynanmalı mı?

Eren_Deniz

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2018
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
The Witcher 3 Wild Hunt oyununu almak istiyorum lakin diğer 2 oyunu oynamadım. Sizce hikayeyi anlamak ve zevk almak için oynamalı mıyım? Yoksa oynamasa da hikayeyi anlar ve zevk alır mıyım?
 
Diğer oyunları oynamak zorunda değilsiniz ama oynarsanız tabii ki daha güzel olur. En azından YouTube'dan hikaye özetlerini ve karakter tanıtım videolarını izleyin. Bu kimmiş falan daha az dersiniz.
 
Eğer seriye ilk oyundan başlayıp oynarsan 3. oyunda bu kimdi o neydi demekten çok oyunun hikayesine ve grafiklerine odaklanmış olursun ama yok oynamazsan hikayeyi tam olarak anlamak için çoğu zamanını karakter bölümündeki bilgileri okumakla falan geçirirsin. Karar senin.
 
Witcher 3 karakter tanıtımı çok yapmayan bir oyun. Geçmişi ya da karakter özelliklerini sadece metinler ile veriyor. Okursan bir nebze anlarsın ama kim ne yapar, ne eder pek anlamazsın. İlk oyunun hikayesi internette mevcut. Tavsiyem onu okuman, 2. oyunu oynaman ve öyle son oyuna geçmen yönünde.

Yine de sen bilirsin. Çok istiyorsan serinin finalinden başla. 😂
 
Onu bunu bilmem ama Witcher 1 ile başlarsan kanser olacağın kesin.🤣
Görevleri tıpkı bir ''puzzle'' edasıyla yerleştirmen gerekiyor🤣 Korkutmak istemem ama zamanlaman doğru olması gerekiyor, eğer bir görevi erken yaparsan oyun kitleniyor, hikaye ilerlemiyor. Yine de oynamaya değer bir hikayesi var. Bu arada ilk başladığında mekaniklerde çok zorlanabilirsin ama bir kaç yetenek kazanınca daha güzel bir oynanış olacak.
 
Ben seriye direkt 3. oyundan girdim. Hikaye konusunda pek bir şey kaybetmiyorsun, sadece karakterlerin neyin nesi olduğunu anlaman zaman alıyor. Mesela oyunu 2. kere oynayınca parçalar daha güzel yerine oturuyor. Şu an kitaplarina başladım, oyunda 1. kitaptan bile gönderme var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı