Format sonrası silinen dosyaları geri getirmek?

Yorumunuzu göz önünden kaçırdığım için özürdilerim. Partition Recovery programını değerlendiricem. Teşekkürler.
Recuva sağlamdır. Genelde kurtarır ama eğer disk formatlandıysa, üzerine yazılacağından dosyalar bulunsa bile çok kötü durumda olabilir ya da kurtarılamaz halde olabilir. Diski daha fazla kullanmadan hemen bir yazılım deneyin. Siz diski kullandıkça kurtarma şansınız azalıyor.
Ben kaybettiğim verileri kurtarmak için 5 gün uğraşmıştım. İnternette ne kadar forum varsa, ne kadar kurtarma programı varsa hepsini denedim. Veri boyutu yüzünden kurtulamadı. Adını unuttum dosya boyutu disk boyuna yakın olursa kurtarma şansın azalıyor. "BadClus" mü ne öyle bir şey olmuştu. Komut istemciyi de denedim. Ne kadar komut varsa diskle ilgili hepsini denemiştim, Olmamıştı. :(
 
Kötü sektör yani, "bad sector" olabilir mi? Eğer bu varsa zaten direkt diski değiştirin.
Hayır, küme yapısıyla ilgili bir şey. 1TB'ye yakın verim vardı, ve "BadClus" olduktan sonra boyutu 1TB'yi aşıyordu, 2 harici diske bölerek indirdim ama hiçbir programla açamadım onu. Onunla ilgili internette de kaynak yok fazla. Sadece yabancı bir sitede bir konu görmüştüm.
 
Tamam, "Bad clus" dediğiniz şey, diskin "hatalı küme" olarak işaretlediği yere denir. Acaba "chkdsk /b" çalıştırabilir misiniz? Bu arada diske Windows Gezgini ile erişim sağlayabiliyor musunuz?
 
Bütün disk denetleme komutlarını çalıştırdım. Üzerinden zaman geçti zaten geçen seneydi. Hiçbir şekilde erişim yoktu. Hiçbir programla erişilmiyordu. Gezginle erişiliyordu ama boş diske.
"chkdsk /b /f /r"
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı