Monster Control Center Çalışmıyor

toutomato

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2019
Mesajlar
2
Monster Abra A5 V15.2 laptopunu kullanıyorum. Geçen gün işlemci sıcaklığını kontrol edeyim dedim karşıma çıkan şey bu:

GamingCenterU_9OJrEngMYg.png


5-10 dk bu bu ekranda bekledikten sonra diğer ayarlarına girdim.

GamingCenterU_fyQL4ETyen.png


Seçim yaptırmıyor ve Turbo tuşu yok. Klavye aydınlatması çalışmıyor, birkaç kez silip tekrar yükledim herhangi bir değişiklik yok. Yardım ederseniz sevinirim.
Not: Fanlar çalışıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandiginiz programin arayuzu cok eski gozukuyor. Microsoft Store'dan ya da monster'in kendi sitesinden en guncel surumunu indirinin. USB ile gelen driveri kullaniyormussunuz gibi gorunuyor.
 
Söylediklerinizi denedim işe yaramadı. Monster Desteğe Mail attım cevap alınca sizleri de bilgilendireceğim.
Söylediklerinizi denedim işe yaramadı. Monster Desteğe Mail attım cevap alınca sizleri de bilgilendireceğim.
Windows'un en güncel sürümünün yüklü olması gerekiyormuş sorun çözüldü.
 
Son düzenleme:
Bende de bu sıkıntı var. Monster'a mail attım uygulamada sorun yok, işletim sistemini ve sürücüleri yeniden yükleyin diyor. Bende şu an uğraşamam başka bir çözümünü bilen var mı? Bütün sürücülerim güncel bu arada.
 
Bende de vardı, revo uninstaller ile kaldırıp tekrar kurdum, olmadı. Daha sonra tekrar revo uninstaller ile kaldırıp, derin temizlik dedim. yükledim. yüklerken, rgb keyboard.reg dosyasını da kayıt defterine ekledim. sorun çözüldü. belki şans belki başka bir sebep ama kademe kademe böyle yaptım.
 
selamın aleyküm ben monster t5 v20.1 kullanıyorum geçen gün kontrol merkezini güncellemek için cihazımdan kontrol merkezini kaldırdım monsterın sitesinden tekrar indirmeye çalısıyordum fakat hiç bir türlü inmiyor indire tıklıyorum herhangi birşey gerçekleşmiyor bilen varsa yardım edebilirmi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı