Elektro Gitar Amfi Önerisi

Sadece güzel amfi markaları kötü ses vermeyen şuanlık bir bütçe belirlemedim daha. Sadece hangi amfi markaları orta segment (idare eder) kalitede. Onları öğrenmek istiyorum.
Bende Marshall MG15CFR var. Satıyorum hatta. Sıfırdan farksız bütün özellikleri çalışır durumda. İllaki sıfır alacaksan da öneririm bu modeli. Ben çok memnunum. Onun dışında biraz çalacağın türe de bağlı. Roland cube serisi de güzel diye biliyorum.
 
Roland Micro Cube kullanıyorum yıllardır. Minik ama içinde canavar var :) Hem portatif hem de ev için ideal. Son ses açtığın zaman geniş bir kitleye konser verebilirsin :) Yalnız 300 TL'ye almıştım, şu an 1.300 TL olmuş. 650 TL'ye aldığım Ibanez Art 120'de 2.600 TL olmuş. Olacak iş değil yahu.
 
Yok ya teşekkür ederim açın siz konunuzu zaten sıfırı 800 tl siz onu temiz kullanmışsınızdır. O bana biraz pahalıya gelir :D.
800 liraya mı buldunuz? Hadi yaa. Ben baktığımda hep 900-1000 dolaylarıydı. Rica etsem 800 TL'ye bulduğunuzun linkini alabilir miyim? Belki de ben yanlış gördüm.
 
800 liraya mı buldunuz? Hadi yaa. Ben baktığımda hep 900-1000 dolaylarıydı. Rica etsem 800 TL'ye bulduğunuzun linkini alabilir miyim? Belki de ben yanlış gördüm.
Özür dilerim dostum ben Marshall MG15CFR diye aratmıştım ama Marshall MG15 diye göstermiş bana farklı modelmiş ikisi Marshall MG15G 15W Elektro Gitar Kombo Amfisi bulduğumun linki burda tekrardan kusura bakma yanlış görmüşüm :).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı