Recep abi cihazı servise gönderdim geldiğinde Windows etkinleştir yazısı geliyordu. Sonra böyle oldu. SSD görünüyor mu onu bilmiyorum. Nasıl bakabilirim ona?Cihazda Windows yüklü mü? SSD gözüküyor mu?
Hocam BIOS ayarları sıfırladım ancak düzelmedi. Boot option da "UEFI built in Shell" ve disable var ikisini de denedim ancak yine olmadı.BIOS ayarlarına girip, ayarları sıfırlayıp tekrar dener misin? Düzelmez ise "Boot option" ayarlarını değiştirmeyi dene bir de.
Recep abi böyle oldu sürücü görmüyor laptop.UEFI Windows kurmayı dener misin?
Deniyorum hocam hemen. Kullandığım ISO dosyasını Windows'un Media creation Tools ile indirmiştim şimdi sitedekini deniyorum hemen.Baska bir ISO dosyasiyla deneme sansiniz var mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.