MSI Ge60 2PC mi ASUS N550JK mı Almalıyım ?

Ben sürekli bilgisaya taşıyorum okulda bilgisayarla çizim dersi olduğu için asus alsam daha iyi olmazmı gtx850m ve i74700HQ ve dual fan var?
 
Ya her bilgisayarda oynarsin muhim olan cihazin ne kadar performansli oyun oynattigi msi killer ag destegi ile multiplayer oyunlarda daha guclu baglanti sagliyor ayrica dedigim gibi kasa ici sogutma sistemi uzun sureli oyun oynamada bile isinmayi en aza indiriyor zaten kasanin agir olmasindaki en buyuk etken sogutma sistemi ayrica adi ustunde gamer laptop adamlar herseyi oyun icin tasarlamis baslat tusunu bile oyuncular icin kaldirmislar ama dediginiz gibi asus tasarim ses ve tasinabilirlik bakimindan alinabilir bir laptop mesela ofiste felan kullanmasi guzel olur ama ben oyun oynamak icin alacaksam laptobu kesinlikle msi alirim...
Mesajlarınız için teşekkürler. Ben şöyle diyeyim ben üni. gideceğim ve üni. odamda kalıcak büyük ihtimalle çok fazla yanıda gezdirceğimi sanmıyorum. Benim için önemli olan bilgisayardan şu kadar ses çıkmış dilan önemli değil benim için önemli olan performans ve ısınma. Ayrıca alacağım laptopu daha çok oyun oynamak için kullanacağım .
 
Kardeşim MSI ile daha rahat oyun oynarsın :) Ve pillerini karşılaştırırsak MSI sana daha uzun ömür sağlayacaktır.
İşlemcileri zaten aynı, bir fark yok.
Ekran kartının 4 GB veya 2 GB olması pek bir şeyi değiştirmez. Ekran kartı konusunda 2 GB hafıza yeterlidir.
Sistem belleğinde de 8 GB fazlası israf.
Bide ASUS'a SSD takarsan MSI' dan daha iyi olacağını sanmam.
Ve ASUS' un disk okuma hızı MSI'a göre yavaş.
Üstelik sen oyun oynayacağını söylüyorsun. O yüzden MSI.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı