Garanti ATM'si paraya el koydu

Mmmstqhmp

Decapat
Katılım
27 Temmuz 2019
Mesajlar
429
Makaleler
2
Çözümler
3
Çarşamba akşam Papara Kartıma (çipli ve isimli) Garanti ATM'sinden para yüklerken paramı koydum, makine 1 dakika boyunca takıldı ve en sonunda paranız geçersiz diyerek kartımı iade etti.Bu işlem için fiş vb. bir şey vermedi. Hemen Garanti BBVA ile iletişime geçtim, ilk şikayetimi yanlış anlamışlar, parayı yükledim fakat iadesini istiyorum sanmışlar o yüzden tekrar şikayetimi ilettim (Garanti'nin kendi sitesi üzerinden). Fakat 5 gündür cevap alamıyorum ve şikayetimi unuttuklarını düşünmeye başladım. Şimdi buraya yazmamın sebebi Şikayetvar üzerinden iletişime geçmeme rağmen hala cevap vermediler ve burada benim gibi Garanti ATM'sine parası sıkışan var ise yardımcı olmaları için :( Bu arada Garanti şubesine şu anlık gidecek uygun durumum yok ve paramı acil istiyorum, ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başıma geldi mecbur şubeye gitmen gerek oradan paranı alabilirsin diğer yolla alabilmen mümkün değil diye biliyorum.
Başka yöntemi de olmalı çünkü şu an bulunduğum yerde şubesi yok ve tatil sonu döneceğim hafta içi gitme imkanım da yok :(
Bugün duyduğum 2. vakasınız. Bu günlerde Papara kartlarında bir sorun var galiba. Bir kaç hafta ATM'den para yüklememek en iyisi.
Benim ki daha çok eski ATM vakası olabilir çünkü önceki yüklememi de birkaç gün önce bir Garanti ATM'sinden yapmıştım ve sorun olmamıştı ama bu sefer aciliyetten yaptım askeride sadece Garanti ATM'si vardı ve sonradan farkettim ki o kadar eski ki BBVA logosunu geç Troy logosu bile yoktu yani :(
 
Hepsini hatırlıyorum ATM'nin numarası bile var, fakat bu işlemi şubeden mi yaptıracağım? Telefon veya mail ile olmuyor mu?
Telefon veya Mail işlemini önermiyorum, Eğer ATM banka'nın içindeyse o şubeye gidebilirsin. Endişelenmene gerek yok, Zamanında benim de başıma çok gelmişti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı