Hangi cihazı tercih etmeliyim?

U.Altun

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2017
Mesajlar
296
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, şu an da kendime uygun cep telefonu aramaktayım. Çok fazla ücret ödemek yerine hem fiyatı uygun hem beni rahat en az 4 sene götürebilecek bir cihaz aramaktayım. Telefonla fazla oyun oynayan birisi değilim genelde sosyal medya, iletişim için kullanırım. Şu an da Android Huawei P20 Lite kullanıyorum. Daha önce iOS iPhone 6S kullandım memnundum. Sizce tekrar iOS'a dönmeli miyim? Şu an ki piyasa fiyatı fazla olduğu için kararsızım. Xiaomi alırsam eğer olursa garanti bakımından sorun yaşar mıyım? Telefonu kullananlar özetle kullanım deneyimini anlatabilirse çok memnun olurum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iPhone tercih ederdim. Standart bir kullanıcı olarak size daha az sorun çıkartacak ve kullanımı daha kolay olacaktır. Uygulama ve yazılım desteği çok iyi. Servis ağı Türkiye'deki diğer markalara göre lider. Burda en büyük tercih sebebi gene bütçeniz olacaktır.
 
İOS yavaşlamıyor ama Android yavaşlıyor. Odak o kadar iyi değil. Ben P20 Lite kullanıcısıyım ve hem Android hem İOS kullandım. Ciddi anlamda İOS kullanmamış insanlar İOS kötü zannediyorlar. İOS geçip mis gibi 4 senemi garantilerdim hem İphoneler değer kaybetmiyor. Android değer kaybediyor hemen. Çünkü çok çabuk telefon üretimi ve ihtimal olsada sorun.
İOS alırım 4 sene rahatlarım.
 
Xiaomi Mi8 kullanıyorum. Bana göre artık iPhone almanın mantığı olmamakla beraber android cephesi eskisi gibi değil. Hep iPhone kullanan biri olarak telefonum haşat olunca Mi8 aldım. Aşırı memnunum. Şarj konusunda mükemmel, kamera desen çok güzel, arayüz desen sade ve şık. Kişiselleştirmelere imkan tanıyan resmi uygulamalara da sahip. Servis konusun da ise ben "Xiaomi Garantili" almadım. Çünkü hiç bir telefonuma 2-3 yıl boyunca benim dışında zararı olan bir şey olmadı. Fazla para vermeye gerek duymadım. Distirbitör garantide ise sorun çıkacağını zannetmiyorum. Xiaomi almanızı şiddetle tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı