BIOS güncellemesi sonrası siyah ekran

Onboard'dan çalışıp çalışmadığını kontrol ettiniz mi? Ekran geliyor olabilir ama siz yanlış girişe taktığınızdan görmüyorsunuzdur. Kasa ışıkları yanıyor mu?
 
Kasa ışıkları yanıyor ekran kartında problem vardır belki die anakartada bağladım fakat Gine sonuç hüsran çalışırken kasa power düğmesi basmama rağmen kapanmıyor bile güç kaynağından kaptiyorum fanlar vs dönüyor acaba öneriniz varmı başka
 
Attığım linklere bakarsanız daha önce tartışıldığını ve adımlarda F32'ye geri güncellendiğini görürsünüz, hatta o linklerde siz varsınız.
Konuyu iyi okumadığınız için hala anlamıyorsunuz orada F3'den güncelliyor adam düşürmüyoruz azıcık okuyun.
Onboard'dan çalışıp çalışmadığını kontrol ettiniz mi?
O/B yok o sistemde, bilginiz olmadığı konularda yorum yapmayın.
 
Video çıkışı için adaptör falan kullanmıyorsun değil mi? Kasa power düğmesi basınca kapanmıyor bile demişsiniz, ne kadar beklediniz? Windows açık olup Windows kendini kapatıyor olabilir ve siz görmüyor olabilirsiniz.
Konuyu iyi okumadığınız için hala anlamıyorsunuz orada F3'den güncelliyor adam düşürmüyoruz azıcık okuyun.
Ayrıca kastettiğim arkadaşın olayı yanlış anlayıp sizin dediğiniz ona göre "yanlış" olan yöntemi izlediği. Yani F3'ten F41'e güncelleme yaparken yapılan işlemleri tekrarlamış.
Video çıkışı için adaptör falan kullanmıyorsun değil mi? Kasa power düğmesi basınca kapanmıyor bile demişsiniz, ne kadar beklediniz? Windows açık olup windows kendini kapatıyor olabilir ve siz görmüyor olabilirsiniz.

Ayrıca kastettiğim arkadaşın olayı yanlış anlayıp sizin sitede daha önce anlattığınız ve onun durumuna göre "yanlış" olan yöntemi izlediği. Yani F3'ten F41'e güncelleme yaparken yapılan işlemleri tekrarlamış.
 
Teşekkür ederim yarın bulur bulmaz deneyeceğim
Bende Asus tuf b450 anakart ta aynı problemi yaşadım 1 AY önce bios güncellemeye çalışırken ki güncelleme yapmama hiç gerek olmadığını sonradan öğrenmiş oldum. Vatandan almıştım geri götürdüm olayı anlattım garantiye gitti. 2-3 hafta sonra asustan mesaj geldi değişim Veya iade yapabilirsin diye tekrar aynı kartı aldım artık biosu kurcalamıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı