Netflix dizi indirme

Hocam ben kuzenimle ortak kullanıyorum 4 kişilik paketi ve aylık 10 TL'ye geliyor, ve 4k olan bu gerçekten bu zulme değmez.
 
Adama ne saldırdınız ya ne bu nefret? Adam diyor hesabım var zaten sadece diziyi indirmek istiyorum diyor. Normal yaşantısında her türlü haltı yiyen insancıklar(?) burada melek oluyor. Cidden sizleri anlamak garip.
Diziyi Netflix için indirebiliyor zaten? Kaldı ki illegal ve korsan olaylara Technopat bünyesinde olması gerektiği gibi izin ve destek verilmiyor.
Yanlış bir şey belirttiysem forum kuralları hakkında moderatör arkadaş düzeltebilirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hd kaliteden yararlanabilmek için orta seviye üyelikteyim ve paramın olmaması sizi zerre alakadar etmez. hiçbir bireyle bu şekilde küçük düşürücü konuşamazsınız. benim yapmaya çalıştığım şey diziyi sadece indirmek değil aynı zamanda bilgisayara indirmek, örneğin klasorde videolar kısmına gelmesi ve netflix buna izin vermiyor. eğer siz yapabildiyseniz bize de anlatın ve bu durumdan mağdur herkes yararlansın.
Kimseyi küçük düşürmeye çalıştığım falan yok. Üç kuruşluk ücreti olan şeyle kimi neyi küçük düşüreceğim? Olayı anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Üstü kapalı korsan indirme desteği talep ediyorsunuz. Bunun farkında mısınız? O videoların sahibi değilsiniz, dolayısıyla istediğiniz yerlere korsan şekilde indirip kaydedemezsiniz. Sadece Netflix kütüphanesinde izleme ve cihazınıza Netflix içerisinde çevrimdışı kaydetme hakkınız var. Sizden aldığı paranın karşılığı budur. Zorla talep edilmiyor, üyeliği siz başlatıyor, parayı da kendiniz ödüyorsunuz. Netflix, Spotify gibi ücretli üyelikle size özel içerik sunan servisleri boş boş kötülemekten vazgeçin. Beğenmiyorsanız, isteklerinize hitap etmiyorsa almayın.
 
Netflix'ten hiç anlamam ama şu diyeceğim yöntemi deneyebilirsin:

Chrome > Öğeyi denetle > Videoyu oynatıp "Network" Sekmesinde videonun link olması lazım...
Çıkarsa indirirsin...
 
Yanlış bilmiyorsam hesabınızın nasıl olduğu yani Standart Kullanıcı mı VIP kullanıcı mı? şeklinde benzer bir durum vardı diye hatırlıyorum. Ondan dolayı ödeme planınızın durumuna göre ayrıcalıklar artıyordu yanlış hatırlamıyorsam Netflix'te. SSS bölümüne bakar mısın?
 
Dostum bu yöntem işe yarıyor mu?
Evet, her video sitesinde işe yarıyor. Bu yöntem ile Film sitelerinden film indiriyorum IDM kullanmadan -sadece download için kullanıyorum orası ayrı-.
Video linki çıkmadığı zaman sayfayı yenileyip -öğeyi denetle panelini kapatmadan- tekrar videoyu oynatınca link geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı