Çocukluğumda ismini hatırlamadığım oyun

Vallaha bulursanız oynayacağım. Attığınız listedeki çoğu korku oyunu oynadım. Ne hikmetse o oyunu bulamıyorum. Hiç mi insan o yerin resmini ya da videosun da o dediğim şeyi görmez veya göstermez?

İnternette dediğim şekilde İngilizce ve Türkçe yazınca gerçek cinayet resimleri veya saçma bir şeyler çıkıyor. :)
 
DMC olabilir mi? Pek alakası yok gibi ama.
Hocam dediğim ile hiç alakası yok. Çok kırmızı ve uçan uçana. :) Gün vakitli bir oyunda olabilir. Çok karanlık olursa o asılı yarı bedeni olmayan yalnız kot pantolonlu insan bacakları göremezdim. İşte hatırlamadığım için saçma geliyor belki de. :) Sonra kulübe gibi yer var marangoz gibi testere bıçakları var duvarda asılı veya masada olanları alıp dönerdi ve fırlatırdık çok yaklaşınca. Sonra tekrar alırdık attığımız kişiye. Zaten aklıma da Half-Life oynayınca geldi ama oyunun ortasında başlamıştı o dediğim zombi yeri ve dediklerim yeri bulmak için döndüm durdum. Gece oynayınca ve dediklerim çıkmayınca bu değil dedim. Arkadaşta Resident Evil de buldu insan asılı ve döner testere bıçakları asılı ancak vücudun tamamı vardı demişti.
 
Manhunt olabilir mi? Oyunda canavar yaratık vesaire yoktu ama vahşet boldu. Dediğiniz gibi asılı kot pantolonlu beden görmeniz olası.
Silent Hill serileri de olabilir. 2,3 ve 4’e bakın bir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı