2020 Milli Piyango biletinizi aldınız mı?

ClickClickBumBe

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2019
Mesajlar
1.485
Makaleler
9
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şike olduğundan çok aşırı eminim, zaten kanıtlanmış olaylar ancak bu olay hafif, yok öyle bir şey gibisinden bazı kişilere piyango çıkması ile sonuçlanıyor. Sizce milli piyango bileti hala alınır mı? Ayrıca 2015'den beri çıkan numaralara baktım ve bir liste yaptım. Sanırım şansa değil artık bu sayılara göre bilet alacağım, tabii bulursam. Peki size 80 milyon ₺ çıksa ne yapardınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimlerin kazanacağı önceden belli olan bir şeye para vermeye gerek yok bence. En son 14 yaşımda falan çocuk aklıyla birinin betimlemelerine kapılıp almıştım diye hatırlıyorum.

Bir gün 80 milyon liram olursa yazarım neler yaptıklarımı. Şimdilik mucize gerektiren olaylar üzerine muhabbet yapmayı sevmiyorum.
 
Son düzenleme:
80 milyon TL olsa yardım ederim diyenler gelmeden söyleyeyim size çıkmaz o para🤣 O parayı tek başıma yemem zor, yanıma birilerini alır Akdeniz sahillerine uçarak giderim. Zaten hayal kurmak için satın alıyorsun bileti çıkacağından değil ''Ya olursa'' hayalini para ile satın alıyorsun işte.
 
Hem şike var, hem de bilet fiyatları 20-40-80 lira arasındaymış. Bence 20 liraya çeyrek almak bile çok büyük enayilik. Zaten ülkede kerizden çok ne var? Millet hayali bir parayı kazanmaya çalışıyor.
 
Yazmana gerek yok, uçak alacağını herkes biliyor.
13 milyon dolar yetmez be BERWAR. 737'nin iniş takımını bile koklayamam bu parayla :D Dandik bir özel jet alırız da gerek yok, uğraşamam onla.

Bir tane super sport bir tane de Muscle ile Phuket adasında elmaslarını okyanus derinliklerine düşüren zenginlerle birlikte güneşlenirdim herhalde.
 

Geri
Yukarı