Radeon Software 2020 Full Screen Sorunu

Katılım
1 Ekim 2019
Mesajlar
15.874
Makaleler
6
Çözümler
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AMD'nin yeni sürücüsü Adrenalin 2020 çıktı. Her kullanıcı gibi bu sürüme geçtim ancak oyunlar açılırken full ekranda donmalara sebep oldu. DDU ile bir önceki 2019 sürümüne geçiş yaptım ve sorun ortadan kalktı. AMD ekran kartı kullananlar için bu tarz bir sorun mevcutsa deneyebilirler. DDU kullanımına forumdan ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar.
 
Bir bende sorunsuz çalışıyor galiba bu sürücü. Tek bir sorun dahi yaşamadım.

RDR2'nin Update edilmesinden sonra Windows dahil ekran kartını güncelleyeyim dedim. İlk baş oyunun Full Screen sorunları çıktı. Birkaç inceleme ve Support mesajlarını uyguladıktan sonra yer yer açılır gibi oldu ama yine hatalar verdi. Ben de Steam üzerinden bir oyunda denedim ve yine ekran sorunu alınca sürücüden kaynaklı bir sorun olduğunu farkettim.

Konuyu açmadan önce DDU ile silip eski sürücüye geçtim ve ekran sorunları yaşanmadan oyunlar açıldı. Nedenini bilemiyorum ancak şu an için stabil bir sürücü değil kanımca.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı