Gamepower Ogre Alınır mı?

Benim bu fiyat aralığında aklıma hep bu klavye geliyor :)
Forumda gamepower ürünlerini kasa psu vb. pek sevmeyen arkadaşlar var bazı konularda bence de haklılar ama bu küçük markalar da böyle böyle kaliteyi arttıracak sonuçta iphone da çinde üretiliyor ama kimse çin malı diye yapıştırmıyor. Ürün özellikleri fiyata göre bence iyi daha ucuzu da burada var.
 
Merhaba Arda konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama yaklaşık 2 aylık bir süreçten sonra klavyeden memnun kalmadığınız bir tarafı var mıdır?
 
Bu klavye cidden şu anki TR mekanik klavye piyasasındaki en iyi fiyat performans klavye bence. Full RGB suni bilek desteği, yazılımdan her tuşa ayrı renk ataması bence müthiş bir klavye en yakın zamanda alacağım yani özellikleriyle 600 TL'lik klavye ile aynı {tabii malzeme kalitesini aynı değil :) }
 
Gamepower sitesinde klavyenin 125 Hertz olduğu yazıyor bu da 8ms denk geliyor Gamepower'ın diğer klavyelerinin çoğu 1 ms onlara bakmanızı öneririm.

Yazılımla 1ms oluyor merak etmeyin.
Gamepower sitesinde klavyenin 125 hertz olduğu yazıyo bu da 8ms denk geliyo Gamepower'ın diğer klavyelerinin çoğu 1 ms onlara bakmanızı öneririm
Pardon alttaki yazıyı görmemişim kusura bakmayın.
 

Geri
Yukarı