Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Enogerof

Kilopat
Katılım
20 Ağustos 2015
Mesajlar
224
Makaleler
1
Herkese merhabalar, son açtığım konuda bluetooth kulak içi kulaklık önerisi istemiştim. Sonunda BlitzWolf FYE7 modelini beğendim ve en kısa sürede almayı planlıyorum. Onun yanında kulaküstü bir kulaklık da almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 200tl civarı. Kulak kaplayan modellerden de olabilir. Güzel alternatifler varsa çinden de alabilirim. Önceliğim ses kalitesi. Emin olamayıp danışmak istediğim şey ise şu bluetooth ve kablolu modeller arasında ses farkı olup olmadığı. Eğer var ise iyi olan türden önerilerinizi bekliyorum. Yok ise bluetooth tercihimdir. Şimdiden teşekkürler. (Kulaklığı telefonda müzik dinlemek ve dizi izlemek için kullanacağım.)
 
@actanonverba 11.11 indirimlerinde görmüştüm Anker Q10'u keşke alsaydım o fiyata inmişken. Tekrar iner mi emin değilim.

@Furkan17TR Sonda belirttiğim gibi müzik dinlemek için çoğunlukla telefonda kullanacağım.
JBL450BT ve 500BT kullandım. Şu an kardeşlerimde aktif kullanıyorlar. Pil süresi olarak en az 5-6 kat fark var. Rahatlık olarak bence net Anker Q10 ve ses olarak da net olarak önde tartışmam bile.
 
@actanonverba JBL 460BT modelini bir arkadaş aracılığıyla denedim. İyidi ama FYE7 gibi bilmediğim kulaklıklar vardır diye konu açmak istedim.

@Furkan17TR Yine belirttiğim gibi kulak üstü kulaklık arıyorum, kulakiçi değil.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı