Kitap alımı için site önerisi

Clerk

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2016
Mesajlar
200
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk defa internet üzerinden kitap sipariş ettim, etmez olaydım keşke: ), İdefix'ten yaptım alışverişi 8 gün oldu bugün itibari ile hala kargo hazırlanıyor aşamasında, iletişime geçtim bilgi vs vs verdiler ancak bir daha oradan alışveriş yapmam.
Site olarak hangi siteleri kullanıyorsunuz kitap alımlarında, Kitapyurdu tavsiye ediliyor, alışveriş yapanlar memnunlar mı?
 
BKM Kitap'ın mobil uygulamasını tavsiye ederim, kargo ücreti almıyor. Kargo ücreti sorun değil derseniz, Babil ve Kitapyurdu iyidir.
 
3 veya 4 kere "kitapseç" ten almıştım ben kargom zamanında ve hasarsız gelmişti genel olarak başkalarının memnuniyetini bilmiyorum ama ben hiç bir sorun yaşamadım hatta bazen indirimler ve hediyeler oluyor 5tl lik kitap alıp 20tl lik hediye getirtmiştim.
 
Ben genelde Kitapyurdu’ndan alıyorum. Nedenlerine gelince baskısı olup da arayıp bulamadığım kitap olmuyor, bazen x bir kitap başka sitelerde daha ucuz olabiliyor ama genel anlamda Kitapyurdu en ucuzlardan biri, kitaplar hakkında okuyucu yorumu sayısı diğer sitelerin kat kat üzerinde ve İzmir şubesinden elden almak istediğimde her türlü kargo bedava.

Bazen Amazon.com.tr hepsinden ucuz oluyor, gönderi süresi de çok hızlı ama hem satıcı Amazon olması lazım, hem de baskısı olan bazı kitaplar bile bulunamayabiliyor çoğunlukla.
 
Ben internetten alacaksam kitapyurdu'ndan alıyorum. Bir kere sorun yaşadım. Harry Potter Boxset'inin kutusunda biraz ezilme vardı. Hagrid hatırası olarak kabullendim onu da. (Bilmeyenler için Hagrid, Harry'nin pastasına oturmuştu.)

9781408856772_Z.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı