Hadron 500W PSU'dan duman çıktı

Katılım
25 Ağustos 2018
Mesajlar
2.943
Makaleler
3
Çözümler
9
Hadron 500W PSU kullanıyordum. Az önce oyundayken bilgisayar bir anda kendini kapattı ne oluyor diye bakarken PSU'dan duman çıktığını gördüm direk kapattım. Çok baskın bir yanik kokusu var şu an. Parçalara herhangi bir şey olmuş mudur? 3 gün önce topladım PC'yi. Geçenlerde açtığım bir öneri konusunda @KuoNN adlı kullanıcı bana 100TL daha az vermemek için PSU'dan kısmamamı söylemişti ancak dinlememiştim: (. Şimdi bende yanan PSU'dan daha kalitesiz olan ama yine de çalışan bir 350W PSU var onu takıp herhangi bir parçaya zarar gelmiş mi diye baksam bir şey olur mu? Bu arada PSU yepyeni ve sınırlarını zorlamadan kullandım yani benim bir suçum yok. Ayrıca ucuz ve kaliteli olan bir PSU önerir misiniz? 500W yeterli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Bu tarz güç kaynakları yüksek güç çekildiği vakit sorun çıkarabiliyor. Cooler Master, Corsair, FSP veya Xigmatek marka bir güç kaynağı alıp ürünlerinizi deneyin.
 
Her açılan konuda söylenir. Güzelim sisteminizi ne olduğu belli olmayan PSU'lara emanet etmeyin. Sistemin ne bilmiyorum ama 350Wattlık PSU'ya takıp zarar kontrolü yapabilirsin ama sadece zarar kontrolü onla da kullanma sistemi. İnşallah sadece PSU'dadır sıkıntı. Eğer garantisi varsa yolla iadesini al paranı yedirme.
 
Öncelikle geçmiş olsun, arızalı parçayı servise gönderin.
Sisteminizi bilmiyorum ancak 350W, harici ekran kartlı bir sisteme az gelecektir ve kapanmalar olabilir. Hadron'un başına geleni yaşayabilirsiniz.
500W yerine 600W ve üzeri bakmanız, PSU'nun daha rahat çalışmasını garanti edecektir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı