Bilgisayar açılırken gelen garip fan sesi

Katılım
25 Ağustos 2018
Mesajlar
2.943
Makaleler
3
Çözümler
9
bilgisayarı ne zaman başlatsam, garip bir ses çıkıyor sanırım fan sesi. Ancak şöyle bir durum var. Bilgisayar açıldıktan 1 veya 1,5 dakika sonra ses gidiyor ve bir daha gelmiyor. Bilgisayarı kapatıp 5 dakika sonra açtığımda gelmiyor. Ancak 1 saat sonra başlattığımda geliyor. Sanırım ısınma ile alakalı bir durum. Hangi fandan geldiğini anlamadım. İşlemci stok soğutucu, ekran kartı 1 fan, 1 kasa fanı ve PSU fanı var. Ben ekran kartı fanından şüpheleniyorum. Zaten fan bile denilmez ona, internette Zotac GTX 260 yazıp görsellere bakarsanız dönen şeyin fan bile olmadığını görürsünüz. Termal macunu yeni olmasına rağmen boşta 50 yükte 81-84 derece arasında dolaşıyor. Bir sıkıntı olabilir, bakmam lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum baştan yazarsan güzel olur :D
Demiştim ki:
Bayağı eski bir kasa. Normalde uzay kurulum olarak kullanıyordum. Sadece toz girmesin diye bu kasaya kurdum. Az sonra bilgisayarı kapatıp yarım saat sonra açacağım. Sesi kaydederim.
@Roman Reings Fanı çektim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı