GeForce Now Ekran küçülüyor

İşletim sistemi
Windows 10

UPSLY

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2019
Mesajlar
399
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunum bu.
Ekran küçülüyor, her oyunda aynı. 13Mbps hızım var. Ekranın küçülmemesi gerekiyor, hiçbir yerde bulamadım bu sorunun çözümünü.
 
Geforce now daha emekleme aşamasında böyle sorunlar çıkması normal. Sorun karşı taraftan kaynaklı büyük ihtimalle. Çözerler problemi ilerde.

En az 50Mbit internet istiyor diye biliyorum ben ama 13Mbit ile açılabiliyor mu?
 
Son düzenleme:
3 aylık bedava süresi var onu satın aldım 13 mbps ile oynanıyor"muhtemelen şu oyunu pc me indirsem 10 fps bile alamam lowda burada ultra oynanıyor" 10 30 ve 50 mbps istiyor ben gayet memnunum fakat ekran küçülüyor işte tek problemim o neden bilmiyorum
 
Bende de çözünürlük düşüyor internet hızından dolayı ama çok önemli değil, en azından beni çok rahatsız etmiyor 2K panelde 720P oynamak (zaten bilgisayarım sağolsun hep öyle oynuyorum).
 
Benim de şöyle bir sorunum var epic games hesabımdaki oyunları oynamak istediğimde bu oyunları Steam üzerinden açıyor, oyunlarda Steam hesabında olmadığı için oynayamıyorum. Bu arada 24mbps İnternet ile ekran küçülmesi yaşamadım ama bazen kısa süreli çözünürlüğü düşürüyor,gece oynarsanız daha da iyi oluyor
 
@han5267 Eğer oyun belli bir platform için çıkmadıysa ( Apex, Fortnite, Dauntless gibi ) Steam hesabı istiyor. Ubisoft özel bir anlaşma yaptığı için, oyunlarında Uplay seçeneği var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı