5.500 TL Sistem Toplama tavsiyesi

Bütçe
5.450

farukrby

Centipat
Katılım
10 Ocak 2020
Mesajlar
25
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarım
Monitör klavye vs. hariç sadece kasa için en fazla 5.450 TL limitim var. Toplamak için yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:





 
İşlemciyi 3600, SSD'yi Kingston yapsan yeter.
saphire kalitesizdir.png
 





Hocam işlemci o karta göre baya düşük geldi. Darboğaz yapmasın?
PCH S Class 1.0 [PC Hocası] | R5 2600X ZOTAC RTX 2070 16GB RGB DDR4 512GB M.2 PCI-E SSD Gaming Bilgisayar 5999TL eğer düşünürsen bu da fena değil bana göre 1080p üstü monitörde
Ah ah bütçeyi biraz aşıyor 😕
Bu sistemde anakartı MSI B450M-A PRO MAX seçip alabilirsin.
O fiyata o sistem pahalı sanki?
 
James Donkey SSD'leride önermiyordu. Ben 2 yıldır kullanıyorum sağlık ve performansı %100. 520-470MB okuma-yazma değerleri alıyorum. Yakın arkadaşımda Corsair ve Adata SSD var. Aldığı güne lanet okuyor. Bizde 1 ay önce MOD'larında tavsiye ettiği Kingston A400 aldık 270-300 okuma-yazma değerleri alıyoruz ve bize yardımcı olan kimse yok. Aynı olay RX 5700 XT içinde geçerli. Biz 1 aydır kullanıyoruz. Henüz bir sorunla karşılaşmadık. Yani Recep beyin önermesiyle bu işler olmuyor. Ayrıca o konunun devamını okumanı tavsiye ederim.
 
Hocam işlemci o karta göre baya düşük geldi. Darboğaz yapmasın?

Sana önerdiğim 2600 gücünde bir işlemci, darboğaz yapacağını düşünmüyorum.
Genellikle şans işi, Sapphire kalitesiz değildir. Arkadaşıma topladığım sisteme Sapphire ekran kartı aldım ve 2019 Nisan ayından beri sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Lafım sana değil, öyle bir konuşuluyor ki sanki Gigabyte, Asus ve MSI' da hiç sorun çıkmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı