Black Desert Online indirme başarısız oldu hatası

bybrian

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
82
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, Black Desert Online indirmeye çalışıyorum ancak indiremiyorum. Launcher'i açınca indirme başarısız oldu yazıyor. Dosyaları kontrol et dediğimde ise meta dosyası indirilemedi yazıyor. İnternetteki tüm forumlara baktım, DNS değiştirdim, güvenlik duvarını kapattım, yönetici olarak başlattım ve oyun klasörünün içinden patch ile başlayan 2 dosyayı sildim. Ancak hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olun lütfen, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Destek'ten GM ile zaten görüşmeye çalışıyorum eğer ki olumlu sonuç alırsam bunun forumlar da paylaşılması gerekiyor.
Hatta buyrun sizlere ufak spoiler :)
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    268,3 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Valla Steam'den de satın aldım 2-3 saat uyurum o sırada indirir en azından burası bozulunca oraya geçerim orası bozulunca da buraya. İndirmeye başladı bile 2 buçuk saat sayıyor. Gayet ideal :)
 
Valla Steam'den de satın aldım 2-3 saat uyurum o sırada indirir en azından burası bozulunca oraya geçerim orası bozulunca da buraya. İndirmeye başladı bile 2 buçuk saat sayıyor. Gayet ideal :)

Yarın ücretsiz olacaktı dostum oyun :D
Heyacanlandırdın.Ustam söyle valla indirmeye başlasın.olmazsa'da canın sağolsun.Ben risk'i kabul ediyorum.

Dostum oyunun kendi sitesinde ki forumda da bir çok kişi muzdarip GM'den haber bekliyorum sabret biraz daha :)
 
merhaba arkadaşlar bende aynı problemden şikayetçiyim desteğe yazdım bu cevabı verdiler belki yardımcı olur denemedim bende daha

Merhaba,

Rica etsem öncelikle bilgisayarının ağ ayalarını sıfırlar mısın? Ardından ise senden ricam modemini fabrika ayarlarına çevirmen. Bu adımların hemen ardından ise yamayı yeniden yapmanı rica edeceğim.🙏 Eğer sorun devam ederse lütfen bizlere oyun dosyasının içindeki update log'un ile dönüş yapar mısın? Bende teknik ekiplerimize danışır ve sana çözüm üretmeye çalışırım. Senden haber bekliyor olacağım.🙏



Sayfada Gezinme
 

Geri
Yukarı