Çamaşır makinesında yıkanan Xiaomi Airdots çalışır mı?

Kulaklık içine fazla su girmemiştir. Elektronik ürün pirince gömücen ama sonuç sürpriz çalışabilir de çalışmayabilir de inşallah çalışır😀.
 
Elektrik bilgim var fakat içini açma konusunda şüpheliyim yine de deneyeceğim.
Ama dikkat edin eğer kırarak açarsanız ve işlemden sonra tekrar yapıştırsanız bile eskisi gibi olmayabiliyor. Bunu göz önünde bulundurun.
Ve kurutma işlemini denedikten sonra çalışmazsa yapın. Kurutma işleminde acele etmeyin. Tam olarak kuruması için uzun süre gerekli. Ne kadar uzun çalıştırmazsanız o kadar iyi.
 
Ama dikkat edin eğer kırarak açarsanız ve işlemden sonra tekrar yapıştırsanız bile eskisi gibi olmayabiliyor. Bunu göz önünde bulundurun.
Ve kurutma işlemini denedikten sonra çalışmazsa yapın. Kurutma işleminde Ace'le etmeyin. Tam olarak kuruması için uzun süre gerekli. Ne kadar uzun çalıştırmazsanız o kadar iyi.

Dostum pirince koyalı 5-6 saat oluyor ben bunu 2-3 gün böyle bekletmeyi düşünüyorum. İşi garantiye almak içinde içini açıp kurutacağım.
 
Arkadaşlar evet alay edilecek bir durum. Bir gün boşluğuma gelip ceplerimi kontrol etmeden makineye koydum kıyafetleri ve yıkandı. 2 gündür bunu arıyordum meğersem makine içerisinde bir güzel yıkanmış. Şimdilik güneşe koydum daha sonra pirince yatıracağım. Bu işlemleri yaptıktan sonra çalışma şansı var mı? Yoksa direkt çöp mü?
Deneyip öğrenebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı